|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Glasaj i ostavi komentar

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

1. trimestar.
2. trimestar.
3. trimestar.


Komentari:
Za sada još nema komentara!
Komentiraj!



Rezultati ankete

Brijanje glave
sara123

Jeste li brijale glavu svojim DJEVOJCICAMA, preporucujete li da sada to odradimo? Cura ima 7,5 mjeseci.

obrij sada (46%)

nisam za brijanje nikako (50%)

zakasnili ste (3%)


Broj svih glasova: 202
Komentari:

MicoTico, 7.11.2014
Je li to zbog nekog vjerskog razloga ili...? Ne kontam zašto bi brijala...


elmaL, 7.11.2014
Nee, ne bih to radila ni iz kakvog razloga. Curica mi ima 6mj i duzu kosicu, ne mogu je zamisliti bez nje. Zasto bi je brijala, pojasni malo :)


sara123, 7.11.2014
Kosa joj je nejednaka, nije gusta nikako, negdje malo celava, a cuperak stare kose na vrhu se vihori :D


elmaL, 7.11.2014
Pa sta fali, izjednacice joj se. Beba je, njima sve stoji fino :) Ne znam, kad vidim neku curicu od skoro 2 god bez kosice bas mi nekako cudno, fali joj :) a ti svoju sama da brijes, nemoj bona. Sisni je malo ako treba da joj mali izjednacis.


sara123, 7.11.2014
Ja bih iskreno voljela da se samo izjednaci, jer vec je velika beba, kad ce joj narasti opet... a vidjela sam tvog Prislija, kod moje dooosta manje ima kosice. :)


mimi_2in1, 7.11.2014
saro, mozda da sacekate do prve godine pa je onda fino osisate. mojoj A je kosa pocela intenzivno rasti tek negdje sa 10 mjeseci, i tek joj je sada ono porasla. do tad sve bilo nigdje veze,


MicoTico, 7.11.2014
sara, beba od 7.5 mj nije velika beba. I baš simpa neni budu te "nejednake" kosice. Ja to ne bi ništa dirala, ako bbebi ne smeta. U smislu, ako joj ne ide kosa u oči i sl.


sara123, 7.11.2014
Tako sam i mislila..ali mi dosta raje govori:a niste je brijali?sto? Pa mi ubace neku sumnju.. A mico tico,mislim.velika beba za brijanje..vecinom oni koji briju to rade u prvim danima bebinog zivota. Hvala zenske na odg:)


bebaa, 7.11.2014
nisam za brijanje ni iz kakvog razloga.......


Medić*, 7.11.2014
Nama ja kosa isto pocela fino rasti negdje sa 10 mj, do data sve neujednaceno bilo. Fatiha smo brijali po rodjenju, Kad je rijec o brijanju djecije glave, treba napomenuti da je to mustehab (po nekim ucenjacima sunnet) samo za mušku djecu, a ne i žensku.


Edita1989, 7.11.2014
Nisam brijala malenom, on je uvijek imao lijepu kosu..curi će sada 9 mjeseci, skoro pa je cela beba hahha, ali ne bih joj brijala...to se kao radi da se djeci popravi kosica, ma jok, nema potrebe


sara123, 7.11.2014
Medic,zato sam i naglasila da je djevojcica u pitanju, da je djecak uradili bismo to po rodjenju odmah. A znaci, pocet ce ubrzo rasti, nadam se :D


sara123, 7.11.2014
Voljela bih kad bi i ostali dali komentar..tj.ovi koji su glasali za


sara123, 7.11.2014
Situacija se mijenja :D vi koje predlazete brijenje..razlog je?


canim, 7.11.2014
Ja nisam, iako joj je kosica u pocetku bila neravnomjerna, meni to nije smetalo, malo makazicama poravnala gdje treba i to je to :)


Visnja RR, 8.11.2014
prvi put cujem da se bebi brije glava :) ne bih nikad..a ako kosica raste neravnomjerno moze se laganim sisanjem ujednicati...


Galicia, 9.11.2014
I ja prvi put cujem za brijanje bebece glavice.


Medić*, 9.11.2014
Osim iz vjerskih razloga ( djecacima ) znam da se djecici brije glava kako bi im jaca kosa bila :)))


sara123, 9.11.2014
medic, to je mene u biti i interesovalo, ovo drugo sto si navela. jer ako ce joj kosa ostati dugo ovako nejednaka i ako ce u buducnosti imati problema sa rijetkom kosom, ja bih je odmah obrijala. zato sam trazila iskustva


elmaL, 9.11.2014
To da ce biti kosa gusca ako se brije je zabluda, pa nije trava u pitanju :) Da je tako, ne bi niko imao rijetku kosu, niti bi izmisljali sampon za volumen :) :)


sara123, 9.11.2014
haha pa izmisljaju za ove koji nisu brijali :P a sad skontah da sam ja par puta glasala nehotimice, za brijanje. tako da rezultati i nisu u potpunosti tacni


salmy, 9.11.2014
joj ne volim vidjeti obrijane djecije glave( nesto me asocira na ruzno neku bolest I obicno povezuju sa jacanjem korjena kose..moji su svi frizeri i tvrde da ta logika nema veze s vezom....uvijek me zanimalo zasto briju djeci glavu...moj decko je imao los korjen kose ima jos uvijek..dota ima genetike ..ja se nadam kako raste da ce biti gusca i bolja...nekako mi logicno


canim, 9.11.2014
Ni meni nema logike da brijanjem kosa jaca :) korijen ostaje onakav kakav jeste.


Medić*, 9.11.2014
Pojma nemam.. Iskusttva mnogih koje znam potvrdjujutu vezu... Moj F ima fantasticnu i predivnu kosu U tek pocela fino rasti i nismo se nikafa sisali :) A pade mi na um gdje spomenuste travu, korjen kose i sl. ..pa povezah sa depilaciom nogu. Svaki put cini mi se jaci korjen...hahahaha


MicoTico, 10.11.2014
Meni nikad nisu obrijali glavu, pa imam jaku i gustu kosu. Nisam ni ja svojoj djeci, takođe im je gusta kosa. Ne znam kako brijanje bebine glave može imati veze s gustinom. Ako genetika kaže da će imati rijetku, imaće rijetku, nema tog brijača koji će genetiku popraviti. Što elma napisa, nije trava da postane gušća od šišanja :)))


Medić*, 10.11.2014
Ma genetika tu igra ulogu. Ni nas nisu sisali odnosno brijali. A sada vidim dosta njih to radi ...


Hannica, 11.11.2014
Ja sam glasala za jer je prvo na listi, slučajno kliknula. Nisam brijala, niti bih. Moja Uma je imala ćelavi krug od spavanja, izjednači se vremenom.


Medić*, 11.11.2014
I moja U je imala jedan celavi krug bas od spavanja i slabo je rasla kosa, evo ujednacilo se, a bila je presmijesna :)))


Lady26, 14.11.2014
Ja sam svojoj L "obrijala" tj osisala je masinicom skoro do glave kad je prosao 1. rodjendan, jer je imala samo poneki cuperak na glavi, tek tada joj je pocela fino i ravnomjerno rasti kosa.... :)


ladyblue RR, 14.11.2014
Kakvo crno brijanje i sisanje da bi se kosa "popravila"?! Recite mi da se salite. Ja bih po toj teoriji trebala imati kosu jaku i gustu. Ok je dijete osisati da se skine bebeca kosa ali ako mislite da ce zbog toga postati gusta, grdno se varate.



Komentiraj!




Preskoči ovu anketu i prikaži sljedeću >>
Napravi svoju anketu >>




Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *