|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Glasaj i ostavi komentar

anjica
anja anjica

Da li citate horoskop

da svaki dan (7%)

da sedmicno (2%)

da jednom mjesecno (12%)

ne (79%)


Broj svih glasova: 42

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Rezultati ankete

forum
salmy

mislite li da je vrijeme da se uvede malo novina na forumu...nekako je zastario i pomalo klasican...trebalo bi nam malo adrenalina..neka injekcija da ga malo pogura...

da (92%)

ne (8%)


Broj svih glasova: 273
Komentari:

Hannica, 25.3.2015
Osim aplikacije za mobitele i tablete, ništa mu ne fali.


Medić*, 25.3.2015
Sta predlazes Salmy ? :))


salmy, 25.3.2015
joj medic ti opet samo medic:)) ma nesto mi vise sve isfurano vidjeno...ja bih ubacila lakse postavljanje slika..malo vise tih aplikacija....vise nagradnih igara( koju nikd n dobih)) Visnja Visnja....)promjene tema...ma eto neke novine ubaciti...jednostavno ga malo osvjeziti...sve se desava na chat temama...recimo neku temeu tipa:kafica sa nekim( lupam neka od forumasica)..pa joj recimo postavljamo pitanja bla bla...zezancija....ma ne znam eto sta predlazete?


salmy, 25.3.2015
i da,neke igrice tipa farma(mada im nisam ljubitelj)..pa se furamo koja je vise obradila zemljista..itd...pa komsinice susjede..ma moze se ubaciti dosta toga..


Medić*, 25.3.2015
u pravu si Salmy treba malo promjene. Eto te igrice nisu lose uopste, kafice raznorazne, debate neke :)) Farma ne znam gdje bi i kako bi, hahha...No moglo bi se novo sta interesantno i zanimljivo organizirati svakako.


salmy, 26.3.2015
evo recimo ja bih veselu stavila za moderatora nekih tema i rasprava....i jos nekih par forumasica da glasamo...malo razbiti svakodnevnicu...ubaciti recimo nocni termin pa neke bodove da skupljamo...nesto sto ce privuci zene....cesto se desi navecer dosadno odem na rr sve isto...i onda palamudim po drugim portalima


bebacha, 26.3.2015
Samo verzija za mob i nista više..... Igrice imate i na fac i svoju raju s foruma tamo....i ostalo.....iovako mi cesto bezveze previse vremena oduzima


Galicia, 26.3.2015
Ne treba aplikacija za telefon, sasvimm se fino snalazim i bez nje. Jedino ubrzati malo speed stranice. Poboljsati kako se slike postavljaju, i pod broj 1 promjeniti postavljanje postova a da te ne izbaci nakon 5 sekundi. Moderatori na edukaciju da idu kako da se ponasaju sa clanovima, da nisu bezobrazni da ne omalovazavaju i tako to.


Visnja RR, 29.3.2015
Salmy mi vec vise od godine dana imamo igrice ...i bas farmu koju si spomenula http://www.ringeraja.ba/igre a svaka ideja je dobrodosla .... sviđ mi se anketa :)))


Medić*, 31.3.2015
Hajde Salmy s nekiM izazovima. Zapocni. Nadji nekoga I zad neki izazov, nesto smisli ....Vodi se time gdje koja zivi I zadaj zadatak..Ta koja obavi dokaze slikanjem (neeka bude I tema otvorena ).Onda ona odabere drugu I sama zadaje ( bilo bi dobro drzati se koliko toliko onoga sto forumasica moze I smije hshaha) I sve tako. PrethOdi otvaranje teme I prijava ko je za izazove I tako :) Ili sama smisli nesto jer hoces promjene : )))


salmy, 1.4.2015
93% je za:)) to nam govori da "cemu je vrijeme tom i vakat :))) hihihiihih...nego Visnja hocemo Veselu za moderatora podhitno


Visnja RR, 1.4.2015
bravo medic :)))


bebacha, 1.4.2015
nije anketa validna jer kad god ulaziš na anketu ioako i ne zeliš glasat automatski ce biti da si glasao za da :) osim aplikacije za mob meni druge promjene ne trebaju


veeseelaa, 3.4.2015
salmy super ideja za ovu temu koju Medić razradi u donjem postu


damma, 30.7.2018
1



Komentiraj!




Preskoči ovu anketu i prikaži sljedeću >>
Napravi svoju anketu >>




Anketa

HITNO!
amaniamanic

UKOCIO MI SE VRAT GLAVU NE MOGU OKRENUTI...IMA LI KO PRIVATNOG FIZIOTARAPEUTA KOJI DOLAZI NA KUCNU ADRESU..U SARAJEVU...DAJTE MI BROJ MOLIM VAS HVALA..

HITNO (94%)

HITNO (6%)


Broj svih glasova: 51

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *