|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Ringerajin kuvar: Nunichi

image
/11


  • 500 grama lazanja
  • 1 glavica luka
  • 400 g sampinjona
  • 2 kašike fanta za lazanje
  • origano
  • so
  • vegeta
  • timijan
  • besamel sos 500ml (ili jedna supa od gljiva razmućena sa 500ml vode)
  • 300 g trapist sira
  • 4 dl paradajz sosa (ja koristim barillu)


  1. Ispržiti luk, dodati meso, zatim gljive i začiniti na kraju. Dodati paradajz sos, pržiti na laganoj vatri dok voda ne ispari.
  2. Sir izrendati, izmjeriti lazanje po tepsiji (4 reda ja pravim). U jednu serpu staviti vodu i ulje, voda neka stalno vri i pripremiti tacnu za cijedjenje kora. Lazanje kuhati po par sekundi.
  3. U nauljenu tepsiju staviti prvu koru na koju se stavi najtanji sloj fila (ja prvo stavim bešamel, pa fil i onda još malo bešamela i na kraju rendani sir). Na zadnju koru rasporediti polovinu bešamel sosa i polovinu sira i peći u zagrijanoj pećnici oko 15-20 minuta, dok se sir ne rastopi.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuhar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

VARIVO OD ŠPINATA
Ringerajin kuvar: Skvo RR
6
Savici od paštete
Ringerajin kuvar: Hanady RR
4
Meksička salata
Ringerajin kuvar: Hanady RR
4
Punjena jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2






Anketa

nokti


a šta ste uradile sa prvim noktima koje ste osjekli svojoj bebi?kažu treba ih prosuti po školskom dvorištu da beba bude dobar đak,hahah

bacila ih (81%)

čuvam ih (6%)

prosula po školskom dvorištu (5%)

nešto četvrto,šta (7%)


Broj svih glasova: 111

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *