|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Porodilište u Gradišci (RS)
14.9.2011 1:51:45   
nata86
Pošto ne nađoh teme o spomenutom rodilištu,a sestra mi se treba početkom oktobra tamo poroditi,otvorile smo temu,u nadi da ima neko da prenese svoje iskustvo.
Ona se raspitala,i zna otprilike šta treba ponijeti,rečeno joj je da ne pregledaju torbe,da se može unijeti sve što smatra potrebnim,ali u jednoj torbi ne baš prevelikoj,u protivnom oni razvrstaju šta će unjeti a šta vratiti kući.
Nju ponajviše zanimaju vaša mišljenja o babicama,doktorima,sestricama...vaša pozitvna/negativna iskustva s određenim dr.,i naravno pišite sve ono što vi smatrate da je od koristi znati,svaki savjet je dobrodošao i unaprijed vam zahvaljujemo!  user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio nata86 -- 14.9.2011 1:57:17 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Porodilište u Gradišci (RS)
14.9.2011 1:53:32   
nata86
.



< Poruku je uredio nata86 -- 14.9.2011 1:55:04 >

(odgovor članu nata86)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Porodilište u Gradišci (RS)
22.9.2011 14:07:15   
smajli80
Nato moja draga....

Evo ti inf.iz prve ruke...
Ja sam inače iz Gradiške i tu sam se porodila prije 3.5god,a drugi porod očekujem oko 7.2.2012.
Što se tiče ljekara,svako je sa određenim ljekarom (NE)zadovoljan.Iskustva sa određenim ljekarima su različita.
Mene lično je prije 3.5god.porodila Dr.Đukić koja sad više ne radi tamo.Međutim prije 20 tak dana sam zbog jake urin.infekcije završila u bolnici i bila tamo 10 dana.Primio me je Dr.Vukota i jaaako sam zadovoljna sa njim.
Veoma je angažovan i temeljan.Sve radi sa velikom požrtvovanošću prema pacijentu.Uvijek i u svako doba dana je dostupan pacijentu i odgovara na sva moguća pitanja i dileme.
Evo baš danas su mi se vratili bolovi,nazvala sam ga,i rekao mi je se odmah dođem iako nisam naručena.

Tako da ja lično nemam apsolutno nikakve zamjerke za njegov rad.
Dok je sa druge strane Dr.Janjić sušta suprotnost od njega-sve gleda kroz novac,ne obilazi pacijente ako ih on ne vodi(u stanju je NE obići pacijenta 24h-jer nije njegov) i odrađuje posao čisto formalno zato što mora.

Tvoja sestra nek se slobodno javi (ja bih joj savjetovala- naravno ako hoće)dr.Vukoti u ambulantu nove bolnice i neće pogriješiti.

user posted image user posted image Sretnouser posted image user posted image


(odgovor članu nata86)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Porodilište u DOBOJU (RS)
16.5.2012 1:56:35   
brodjanka
PORODILIŠTE U DOBOJU JE HMMMMMMMMMMMM... OSIM BEBICA I JOŠ PAR OSOBA NIŠTA DRUGO NIJE LIJEPO.
JA SAM DOŠLA I PRVI SAT SU ME ISTRAUMIRALI DA SADA 2 GOD. POSLIJE PORODA JOŠ NISAM DOŠLA SEBI. JEDINO BABICA DRAGICA JE HRANILA DJECU I BRINULA O NAMA KOJE SMO RODILE NA CARSKI REZ, NIJE LOŠA NI BABICA SIJA, OŠTRA JE I HOĆE POMOĆI OKO DOJENJA ALI ŠTA MI VRIJEDI KADA JA NISAM IMALA UOPŠTE MLIJEKA SAMO SAM PATILA SEBE I DIJETE I DIJETE JE PLAKALO CIJELI DAN A JA SAM DOBIJALA NAPADE PANIKE NEZNAJUĆI ŠTA DA RADIM. KADA SAM IZAŠLA IZ ŠOK SOBE SESTRA MI JE DAVALA INFUZIJU ZA INFUZIJOM, INJEKCIJE ITD IAKO SAM JOJ REKLA DA IMAM SLABE VENE I DA MI MORAJU DAVATI POLAKO INJEKCIJE JER U SUPROTNOM MI PUCAJU VENE NIKO SE NIJE OBAZIRAO SAMO BI DALI ŠTO BRŽE INJEKCIJU I JOŠ BI MI STAVILI DIJETE NA TU RUKU GDJE MI JE BILA PRIKLJUČENA BROMILA I NARAVNO VENA JE PUKLA KRV JE CURILA NA SVE STRANE JA NISAM MOGLA USTATI DA BAR DIJETE STAVIM U KREVETIĆ A ONE SE NISU NI POJAVLJIVALE DA BI BILO ŠTA PODUZELE. A BABICA PETRA JE UŠLA U SOBU PRVO VEČE I BUKVALNO ME NAPALA PRED SVIMA REKAVŠI DA NIJE DOBILA NI ČOKOLADU IAKO JE POKAZALA DIJETE MOME MUŽU KADA SE RODILO MA UŽAS ČAK MI NIJE NI REKLA DA PRVU NOĆ ONA MORA BRINUTI O DJETETU DA BI SE MI ODMORILE TO SAM TEK ČULA NAKON 2 DANA KADA SU DOŠLE DRUGE BABICE... A DOKTORI SU PRIČA ZA SEBE AKO TI NEKI OD NJIH VODI TRUDNOĆU MOŽDA TE I PREGLEDA, A AKO SI DOŠAO SA STRANE I AKO SI VODIO TRUDNOĆU U SVOM GRADU ONDA OČEKUJ SVE I SVAŠTA JEDINO DR.KATANIĆ JE BIO DETALJAN A OSTALI SAMO GLEDAJU SVOJE PACIJENTE A KRAJ TEBE SAMO PROĐU MOŽEŠ ISKRVARITI ILI BILO ŠTA DRUGO MISLIM DA SE NEBI NI OKRENULI... PALI SAMO DOBRA VEZA I TO TI JE TO... PA SREĆNO SA DOBOJSKIM PORODLIŠTEM...user posted image

< Poruku je uredio brodjanka -- 16.5.2012 1:58:52 >

(odgovor članu nata86)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *