Mara
|
Dinci, u mene je izgleda isto bilo, boljelo ko sam vrag, počelo se gnojiti pa kasnije "zeleniti", zaozbiljno Išla jeno 10 puta kod pedikera malo zacijeli ali se oipet vraćalo, te sam stavljala "domaće" pripravke tipa paradaiz na nokat, dok jednom nisam izlazila sa dečkom , sadašnjim MM , i ja uredno stavila paradaiz i zamotala i izišli mi vani. Kad sam ušla u auto , pita on :ma jel ti čuješ neko povrće kao da miriše, a ja se pravim mahita : Ma joook , kakovo te povrće spopalo . Sve je bilo OK dok nismo pošli plesati , u pola frke stade mi neka ljudeskara na nogu, spade mi i paradaiz i zavoj, a tek kako sam jauknula meni se čini da je muzika bila stala . E da mi je bilo to snimati Nego, na kraju balade to me je tako boljelo da sam otišla kod doce , pa sam tjedan dana nogu potapala u lavor sa onim ljubičastim prahom koji boji nogu i nokte, dok se valjda ta bakterija nije povukla . Išla na opraciju, anestezija u palac, ocaparili malo mesa i iščupali nokat, nije boljelo dok nisam došla kući , kasnije je bilo QQQQQQ i jada, jedno tjedan dan nema opiranja nego sa štakama ali sada mi je nokat pravi nema ni urastanja ni bolova. Obično kažu da kad se nokat isčupa da naraste neki bagavi, ali moj je baš super čak se mislim i na ljevoj nozi da isčupam , QQQ Moj savjet idi odmah , nema zafrkancije i ja sam bila kod pedikera pa samo isčačkaju bude ti trenutno malo bolje ali na duge staze JOK!