|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Crvena piša kod bebe
15.1.2013 12:40:31   
bellma
Drage moje treba mi savjet..

Imam user posted image od 4,5 mj i juče kad sam mu navlačila pišu da mu očistim primjetila sa, da je malo nateknuta i kao upaljena, tamno plava mu poja kao podkrvarena.

Nisam mu navlacila nekoliko dana, nisam ni prije svaki dan znaci povremeno ali se nije ovo desavalo, dali mu smijem necim cistiti, juče sam malo kamilicom kao i obično ali nije se nista povuklo.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Crvena piša kod bebe
15.1.2013 15:47:52   
tinkivinki
da nije malo rano 4,5 mjeseca za navlacenje kozice.meni je pedijatar rekao pomalo dokle ide,a nije se dugo mogla prevuci.jednom sam ja pokusavala i malo sukrvice neke je krenulo.ne znam da nije i to kod vas od togauser posted image

(odgovor članu bellma)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Crvena piša kod bebe
15.1.2013 15:51:08   
bellma
Ma nisam ni ja nikad navlacila skroz nego koliko moze samo da ocistim, tako mi je savjetovala patronazna cim se rodio a i dr kad ga vodim na vakcinu.
Neznam ono je sad samo plavo kad se navuce i kao nateknuto, nema krvi pa neznam perem kamilicom pa ako ne prođe odvest ću ga dr.

Hvala za odg. :)

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *