|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bolovi u vagini u drugom tromjesecju
2.4.2016 16:20:43   
MajaAjna
Drage moje 23 sam sedmica... imam bakterije u urinu... osjecam bol u vagini ( tacnije kao neko ziganje) na kontroli sam bila 28.3. Dobila sam antibiotike i vaginalete i nakon terapije da ponovim nalaze. Doktor kaze da bi nam to moglo napraviti problem ali nije bio bas detaljan... zanima me da li se koja zena susretala s tim ? user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Bolovi u vagini u drugom tromjesecju
2.4.2016 18:21:20   
nudzejma
Ja sam u 19 nedjelji imala izolovanu bakteriju u urinu i uz to jaku vaginalnu upalu.Dobila sam 2 ture antibiotika i vaginalete i ponovila urinokulturu.Hvala Bogu sve ok,sterilna je.
Niko mi nije rekao da je to neki problem.Urinarne infekcije su jako ceste u trudnoci i bitno je da se na vrijeme lijeci.

_____________________________

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu MajaAjna)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Bolovi u vagini u drugom tromjesecju
2.4.2016 19:45:39   
MajaAjna
Ja sam vec ispila jednu turu antibiotika (Zinat) i vaginalete imala dosta bakterija u mokraci. Ponovila nalaz pisalo nesto bakterija i sad dobila novu terapiju ( ponovo zinat i vaginalete nisatatin).. na kontroli sam spomenula doktoru da mi i stomak stvrdne i grci se dobila sam magnezij i kaze da se to ne bi smjelo desavati. Nadam se da ce sve biti ok i da cu se rijesiti Bakterijaaaaa user posted image

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *