|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Strah od letenja
21.6.2013 11:17:40   
amela2208

IZVORNA PORUKA: ena23


Pokusavam evo vec sedam dana da se informisem i do sada sam saznala da je veca vjerovatnoca da padnes kroz prozor u SNU i tako umres nego da se avion srusi. ali te brojke meni malo znace kad se nadjem u zraku. Pokusavam sagledati i sa vjerskog aspekta, govorim sebi ako nam je sudjeno sudjeno je, bez obzira gdje se nalazili taj dan... to mi malo pomogne u avionu.


Kao sto si sama rekla ako vam je sudjeno desit ce se bilo dje ne samo u avionu. Igraj se sa momcima u avionu, ne gledaj kroz prozor i pokusaj da ne mislis na tu visinu i opasnost.Opet ti ne mozes bez tvojih brojki i matematikeuser posted image user posted image user posted image user posted image Sretan put i ljubni mi lijepe momke i pozdravi abija user posted image . Ljubum

_____________________________

Sara&Mohammad

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Strah od letenja
24.8.2013 8:21:43   
medina66
ja imam strah i uvek sam ga imala. ali ipak se vozim avionom.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Strah od letenja
25.8.2013 8:07:22   
Mirkica
od svega najmanje se bojim letenja , ja kazem sebi ako se sta desi meni ej 100 % mrjet hahahha nema tu ovo ono tako da ako mi je sudbine sudbina je , mene je strah ploviti brodom da se razumijemo na otvorenom moru toga me je punoo strah i ne vjerujem da bih ikad se usudila na neko krstarenje ili bilo sta sto ovdvodi daleko od kopna .

NEGO ti si vec stigla i SRETNOOOO u BIH nasoj ti bilo :)

_____________________________

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu ringeminge)
Neposredna veza do poruke: 28
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *