|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   dr. Edin Međedović
5.7.2013 12:59:46   
bubamara01
drage moje, nova sam na forumu i sve vas iskreno pozdravljam. Potrebna mi je vaša pomoć i nadam se da će te mi izaći u susret. Trudna sam i ovo mi je prva trudnoća. Nedavno sam bila na pregledu na GAK-u da "odaberem" doktora. Kažu da te drugačije gledaju ukoliko ti neko gore vodi trudnoću. Po preporuci sam bila kod dr. Međedovića. Meni se čini kao fin doktor, baš mi se posvetio. Interesuje me vaše mišljenje i vaša iskustva s tim doktorom. Nadam se iskrenim odgovorima, a i preporukama drugih doktora jer mi još nije kasno da promjenim doktora. Iskreno, nijednog gore ne znam. Unaprijed zahvalna :-)))
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: dr. Edin Međedović
5.7.2013 13:45:39   
SREĆNA
Ako je to onaj mladi plavi što se smješka, crnogorac, onda ja ne bi kod njega.Mislim da ima dosta stručnijih i ozbiljnijih doktora kojima bih prepustila brigu o trudnoći, tipa dr. Stojkanović iako je prezauzet ali se isplati čekati, dr.Katica, dr.Nikulin itd.ima ih na izvoz.

(odgovor članu bubamara01)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: dr. Edin Međedović
6.7.2013 8:14:40   
bubamara01
Mlad jeste, plav jeste, da se smješka i to da, crnogorac???? nemam pojma. Nisam valjda takav peh da prvi put odem gore i nabasam na nekog ne baš poželjnog. Hvala na odg i savjetima. Potreban mi je neko ko je odgovoran i ko je čovjek, da mogu s njim i da popričam. Sva sam isprepadana. :-)))

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: dr. Edin Međedović
6.7.2013 11:48:08   
SREĆNA
Eh draga ženo sve smo isprepadane kad je beba u pitanju.Ja te razumijem potpuno,.Ovo je samo moje subjektivno mišljenje za ovog dr.Možda je on extra dr. ne znaš dok se ne uvjeriš.Lahko je promijenit dr.ako ti se ovaj ne bude sviđao, imaš pravo kod svakog, a niko te ne bi smio odbiti.Ja sam trudnoću vodila privatno, a onda na kraju na Jezeru kod dr. Stojkanovića, meni je on super.

(odgovor članu bubamara01)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: dr. Edin Međedović
13.7.2013 14:42:18   
Roni
Imam pozitivno iskustvo s njim. Nije mi vodio trudnocu, ali me porodio. Iako je bila prosla ponoc bio je maksimalno skoncentrisan i nista nije prepustao slucaju. Pola sata prije poroda mi je rekao - slobodno ti ustani sa stola i hodaj ako ti je lakse (a oni inace ne daju ni za zivu glavu ustati), ja sam stajala do samog poroda, stvarno mi je bilo lakse, a i dijete se brze spusta. Nakon poroda, pored dvije babice i jedne doktorice jedini je on vidio da mi je maternica napukla-jer sam jako krvarila a nisam imala epiziotomiju. Iako su one tvrdile da nije nista,on kaze dajte da vidimo odakle ova ovolika krv, da nije maternica, i stvarno je i bila. Tako da bih ga ja preporucila

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: dr. Edin Međedović
13.7.2013 15:27:58   
veeseelaa
znam samo da je jako pristupačan i ljubazan a o stručnosti ne znam ništa

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Roni)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: dr. Edin Međedović
25.7.2013 17:33:45   
zutonarandzasto
Draga Bubamaro01, zbog tebe sam postala clan ovog foruma. porodila sam se prije dva mjeseca i cijelo vrijeme mi je trudnocu vodio dr. Medjedovic. Bez ikakve veze sam dosla do njega, ispricala mu za svoje probleme, i on se prema meni ponasao potpuno pofesionalno i prije svega ljudski. u njegovu strucnost ne sumnjaj, jer je super. Bila sam ocevidac kada je on ispravljao greskedrugih doktora koji su ostavili pacijenticu da krvari, jer su joj presjekli glavni krvni sud. Potpuno se posveti pacijentu, vodi racuna o svemu, nista ne prepusta slucaju. Potrudi se da bude i na porodu, i potpuno je istina da ti olaksava porod setnjama, jer sam se ja uz njegovo vodstvo porodila za 10 minuta od velikih kontrakcija a 1,5 sat od prijema. Ni na minutu mene nije ostavljao samu. tokom trudnoce jako je pristupacan i mnoge stvari sa njim mozes rijesiti telefonom. Ako ti kazem da je moju sestru vodio Dekovic, a on je na dobrom glasu, i porodila se dva mj.prije mene, na kraju joj je bilo zao sto nije isla kod dr.Medjedovica, kad je vidjela kakav je prema meni. Jos da ti kazem da mu nikada nisam ni feninga dala, a uz mene je bio kao privatni lijecnik. Za njega sve pohvala, prema meni je bio kao doktor iz mojih misli, kao da sam ga po svom izboru kreirala. Samo nastavi ici kod njega

(odgovor članu bubamara01)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: dr. Edin Međedović
25.7.2013 17:43:30   
ada_
zutonarandzasto da cujem i o njemu nesto pozitivno inace za mene je user posted image ,i posle dvije godine muz ga ceka da mu dodje pred oci da ga pita par stvari user posted image
e sad za pokretacicu teme odgovor...ja nikad ali nikad ne bih isla njemu da mi on vodi trudnocu user posted image ,moj ti je prijedlog dr.KATICA

_____________________________

" U oluji,u buri,kraj nedaca svih,uz teske gubitke i tugu kletu,biti nasmijan,prirodan i tih,najveca je umjetnost na svijetu"

(odgovor članu zutonarandzasto)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: dr. Edin Međedović
25.7.2013 20:13:56   
zutonarandzasto
Ada_ jasno mi je da ne mogu svi imati dobro misljenje o doktorima. ja sam rekla svoje iskustvo koje je bilo sjajno bez ijedne mrlje. Dr.Medjedovic je prema meni bio fenomenalan, od pocetka do poroda je vodio trudnocu dobro. Svima ga preporucujem, od srca. zao mi je sto ni vi niste imali isto iskustvo, a pitanja mozete uvijek postaviti njemu, i na hodniku.

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: dr. Edin Međedović
25.7.2013 22:32:02   
miracle
user posted image jedini dr.koji me se nije dojmio kad sam se poradala...kad sam usla u salu rekao sestri da me prikopca na ctg i tako sam lezala dugoooo,dok je on svoje pacijentice poradao i samo je nestao bez traga...jako ruzno i neprofesionalno od njega..ako mi nije vodio trudnocu to valjda znaci da nema obavezu prema meni...u mojim ocima cista nula!

(odgovor članu bubamara01)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: dr. Edin Međedović
25.7.2013 22:53:52   
bubamara01
Drage moje, hvala vam što ste podijelile svoja iskustva. Mnogo sam čitala mišljenja o drugim doktorima i došla do zaključka da svakog neko hvali, a neko kudi. Pa tako i ovog. Nije se rodio ko je narodu ugodio :-)
Sad za sad dr. Međedovićem sam zadovoljna. Ostavio je dobar utisak, i kao što su neke navele posvećuje se pacijentu. Kao i kod svakog dr. neko je zadovoljan, a neko nije.

(odgovor članu miracle)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: dr. Edin Međedović
26.7.2013 10:47:52   
grozđe
Pozdrav bubamara...

kada je u pitanju zivot, zdravlje, nase cedo svi gledamo i trazimo najbolje, pa sam tako i ja. Cula sam za ovoga doktora ovdje na forumu , ali nista o njemu ne znam.

Posto si imala kontakt s njim vec si mogla nesto zakljuciti. Nadam se da si nasla neke korisne informacije, a vidjet ces sama sta i kako dalje.,

Sretno i sve najbolje ti zelim.

(odgovor članu bubamara01)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: dr. Edin Međedović
13.8.2013 13:46:22   
budućamama
Meni je bio odgovorni ljekar na porodu i pokazao se kao pravi stručnjak i čovjek. Sutradan je došao maksuz da me obiđe i pita kako sam, iako smo se prvi put vidjeli u porođajnoj sali.

_____________________________

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.
_____________________________

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: dr. Edin Međedović
31.5.2014 19:28:08   
mama i nora
kako vodite trudnoću na gak-u molim vas,kad stalno ponavljaju da se na gak ili u opću bolnicu ide tek od 37.nedjelje ili na sam porod??? naravno,mislim na uredne,zdrave trudnoće. je l to štela neka ili??? ja trudnoću vodim u skerlićevoj i moja dr. neće da čuje za bolnicu, ne još...kao tek na kraju će mi dati veliku uputnicu i to je to...ja

_____________________________

N O R A... se riješila peleneeee....nanananana...
NOVA BEBA dolazi uskoro...

(odgovor članu budućamama)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: dr. Edin Međedović
2.6.2014 8:40:45   
Dzenana_G

IZVORNA PORUKA: mama i nora

kako vodite trudnoću na gak-u molim vas,kad stalno ponavljaju da se na gak ili u opću bolnicu ide tek od 37.nedjelje ili na sam porod??? naravno,mislim na uredne,zdrave trudnoće. je l to štela neka ili??? ja trudnoću vodim u skerlićevoj i moja dr. neće da čuje za bolnicu, ne još...kao tek na kraju će mi dati veliku uputnicu i to je to...ja

Ja sam na GAK/u pocela voditi trudnocu jer u mom dz na ginekologiji nije radio UZ, pa mi je dr. ponudila opciju Skerlica ili GAKa. Meni je vise odgovaralo da idem na gak. Poslije je dosla tu dr. koja je iz skerlica, ali ja nisam htjela tamo i rekla joj da nemogu stici srijedom u 9 sati na Uz kada se tamo radio za pacijentice i starog grada.

_____________________________

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu mama i nora)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: dr. Edin Međedović
9.8.2014 15:12:16   
selma_mema
Drage moje da Vam ispricam i ja svoju pricu za dr. Edina Mededovica. Vodio je moju trudnocu od 23 sedmice. Odmah na prvom upoznavanju dao mi je svpj broj mobitela da se cujemo za preglede i tako je i bilo. Pregledi su trajali i po sat vremena jer je detaljno pregledao i mog bebaca i mene. Kad sam usla u 9 mjesec 2 puta sam uradila ctg i bris. Na svakom pregledu je bio veseo i odgovarao ke na sva znatizeljna pitanja mene i mog muza a bilo ih je jakoooo puno :) termin mi je bio 27.07 medutim on je mene pregledao 15.07 i rekao da dodjem u subotu 19.07. jer je pn dezurni a i da vidi da li sam za carskog reza. Medutim kad me je pregledao rekao je da sam vec otvorena i ostavio me je. I tada je poceo moj porpd od 14 sati, on je citavo vrijeme bio uz mene, tacnije dolazio je svakih pola sata i dr. Mahira Duric(koja je takoder bila na porodu i hvala joj na tome). Dosao je da pita jesam li gladna i onda me je prikopcao na infuziju da se osvjezim :))) citavo vrijeme me je tjerao samo da hodam cak i u porodajnoj sali sam hodala oko stola :) Dobila sam apaurin, buscopan i to 3 injekcije u periodu od 3 sata. Prosla sam bez epiziotomije. Dok sam bila u onom cuvenom hodniku poslije poroda cak me je 2 puta obisao i dr Mahira koja je cak i dala mi svoj mobitel da nazovem mamu i muza. Pred kraj smjene me je dosao obici da vidi kako sam i da mi kaxe da za 10 dana dodem na konntrolu a ne za 5 kako pise na uputnici vec da se odmaram. Kad sam bila na kontroli rekao je da najvise voli da prati pacijenticu i da je i isprati cak je i upratio mene i bebu i ocjenio kad ja mogu da se porodim a da mi ne radi epiziotomiju jer je rekao da je izbjegava. Ja mu se stvarno divim na strucnosti a prije svega na ljudskosti jer u onim silnim bolovima ja sam ga molila za carski a on me je smirivao i govorio ako bude potrebe idemo za 10 sekundi u operacionu i nasmijavao me citav porod. Zahvaljujuci njemu ja sad imam jednog bebaca od 3500 gr. A ja se osjecam kao da se nisam ni porodila.i moram napomenuti da nikad ni njemu ni dr. Mahiri nisam dala ni feninga niti ikakvog poklona.

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: dr. Edin Međedović
6.12.2014 22:37:43   
Dzenana_G
selma mema i ja imam hvala Bogu isto misljenje o dr.Medjedovicu. pomogao mi je mnogo i hvala mu na tome. u zivotu nisam srela tako divnog dr.

_____________________________

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu selma_mema)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: dr. Edin Međedović
17.12.2014 14:19:51   
mayoli3
Pozdrav,

moju trudnocu nije vodio dr. medjedovic ali me je porodio i nemam rijeci za tog doktora. Istina je da jedino on dozvoljava da hodas dok se ne porodis. Tokom poroda je sve vrijeme bio uz mene,maksimalno skoncentrisan i predan. Prva mi je trudnoca i cak sam zahvaljujuci njemu prosla bez epiziotomije. Iskreno, do sada nije vodio moju trudnocu ali bih svakako i naredni put isla kod njega da me porodi.

Sve pohvale,i vrlo rado bih svim trudnicama preporucila dr.Medjedovica.

Sretno!

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: dr. Edin Međedović
19.12.2014 21:47:11   
Pravnica
Ja sam kod dr. Medjedovica bila na svim "kljucnim" pregledima... znaci, od mjerenja NN do 4D uz ... I imam samo rijeci hvale. Nadam se da cu ga i na porodu sresti aBd :)

(odgovor članu mayoli3)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: dr. Edin Međedović
14.3.2015 16:13:53   
Pravnica
Moja zelja je ispunjena user posted image porodio me upravo dr. Medjedovic i presretna sam kako je sve proslo. Koliko god da ga hvalim, malo je. Jednostavno je sve ono sto u tom momentu treba - i podrska, i prijatelj... a strucnjak prije svega. Svima bih ga preporucila. To je dr. koji ulijeva povjerenje. Pozdravljam ga ovim putem i jos jednom zahvaljujem na svemu user posted image

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: dr. Edin Međedović
14.5.2015 17:59:23   
Naxy
Jednostavno moram prenijeti moje iskustvo sa dr Medjedovicem na Jezeru. Mislim da vrijedi i kao i profesionalac, a i covjek. Nakon prvog njegovog savjeta u pripremi za trudnocu, uspjeli smo dobiti bebu. Sada mi vodi trudnocu i nista ne prepusta slucaju.
Mislim da je i odlican psiholog i da neke stvari koje vidi, mozda i ne naglasi, cisto da ne pojacava dodatni stres kod pacijentice. Terapiju svakako propise, ali veoma je smiren i pazljiv u potezima. I to je ono sto me najvise impresionira, jer dobro znamo cemu stres i panika vode. Mojoj prijateljici je vodio bliznacku trudnocu i bez ikakvih problema rodila je dvije divne bebice.
S druge strane, dobila sam par jako pozitivnih misljenja o njemu od babica koje sada rade kod privatnika, a bile su na Jezeru.
Moja topla preporuka za njega. Treba cijeniti naravno profesionalnost, a i ljudskost, jer nam u ovim trenucima podrske treba najvise.

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: dr. Edin Međedović
4.7.2015 13:10:15   
zeppy
Prije svega divan covjek i izuzetno strucan doktor. Moje iskustvo je odlicno, preporucujem ga toplo.

(odgovor članu Naxy)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: dr. Edin Međedović
14.8.2015 19:23:12   
sunce mojee
Sve pohvale,nemam rijeci user posted image user posted image

(odgovor članu zeppy)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: dr. Edin Međedović
15.3.2018 15:32:45   
luna_l
Pozdrav za sve,

Moje iskustvo sa dr. Edinom Međedovićem je u najmanju ruku grozno. Nadobudan i vrlo provokativan doktor, te nijednoj trudnici ne bih njega preporučila. Vjerujem da je drugaciji prema pacijenticama koje do njega dođu sa preporukom, ali smatram da treba da prije svega bude profesionalan prema svim trudnicama koje slučajno on zapadne na pregledu.
Ne bih sada na dugo i na široko iznosila detalje svog suseta sa doktorom, i sve neprijatnosti koje sam doživjela s njim, ali samo mogu da upozorim sve buduće mame da je riječ o doktoru koji ne misli o zdravlju svojih pacijentica, a još manje o tome da treba donijeti zdravu bebu na svijet.

user posted image

(odgovor članu bubamara01)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: dr. Edin Međedović
15.5.2018 12:45:40   
Sarajevo123
Pozdrav,

Izrevoltirana pothodnim komentarom ja jednostavno moram napisati svoje iskustvo.
Bez bilo kakve preporuke dr. Međedović me primio, posvetio se meni, detaljno me pregledao, davao mi savjete, iako me tada nije on vodio.
Bio je na zamjeni, jer je moj doktor bio na godišnjem odmoru.
Već nakon drugog pregleda shvatila sam da on ima sve osobine kvalitetnog doktora, koje sam godinama u doktorima tražila i odlučila sam da me on vodi.
Svaka riječ je mala i ne može se porediti sa veličinom tog čovjeka, profesionalca, psihologa i doktora u kojeg se mogu pouzdati.
Impresionirana sam njegovim pristupom prema pacijentima, jer je za njega svaki pacijent poseban, nije samo broj kako smo navikli!
On je zaista poseban doktor...



(odgovor članu luna_l)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *