Boravak u Bihacu
Autor: bebana27
|
Odštampaj
|
| Stranica: [1] 2 3 4 5 Sljedeća stranica > >> |
|
|||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
| Stranica: [1] 2 3 4 5 Sljedeća stranica > >> |
-
Mamina ljubav
Autor: bebana27slike maminog sina
Malo novih sličica
Autor: Srculencemoji prvi mjeseci
Autor: kerim 2009Antonio
Autor: ApotekarkaMaleno sunce,Antonio
Lilipop u 22:44
na temi RE: Vantjelesna oplodnja u Sl
iz foruma Zatrudnjivanje - Problemi sa zatrudnjivanjem
Merien. u 22:20
na temi RE: Vantjelesna oplodnja u Sl
iz foruma Zatrudnjivanje - Problemi sa zatrudnjivanjem
Oplodnja jajne ćelije, nastavak videa....
Pogledajmo kako se odvija kompletan proces začeća....
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku vantjelesne o...
Puno parova ima problema sa začećem, i vještačka oplodnja može za njih...
IVF (in-vitro fertilisation) postupak je kojeg se poslužuje samo oko 5...
Anketa
Treba li zena oralno da zadovoljava muza?
:)
Odštampaj
. Koliko puta folikumetrija? Koja terapiju Koliko kosta postupak? Pregnyl da li se daje na klinici, itd???

. Prije toga sam radila laparo i histero. Posto je novi ciklus vec poceo, kasno je za terapiju a sledeci mj. dr nije tu tako da bih najvjerovatnije u septembru poceo postupak. U meduvremenu cu jos uraditi nalaz stitne z. jer to jedino nisam radila. Inace radila sam sve moguce pretrage i nista da nadu a trudnoci ni traga
. I ja sam bila na klomifenu 7mj. (kod druge dr.), ovulacija, endometrij+++ i na kraju nista
,molila bih vas za savjet.po svim vašim pričama vidim da mnogo hvalite dr,godinjaka.ja sam iz zenice i vjerujte mi,već godinama idem ovdje kod privatnih dr.ali,ja zaista nisam zadovoljna njihovim odnosom prema pacijentu u smislu da je sve kod njih biće ABD,nemojte se uzrujavati,sekirati,vidjećemo nakon još nekoliko ciklusa,bez konkretnih poteza.
.
promjeniti sve
. mužev spermiogram i sve ostalo super. ja- mukotrpne i bolne pretrage, između ostalog hsg, laparoskopija, histeroskopija, biopsije...
antispermalna tijela u krvi,u desnom jajovodu malo priraslica, operirana i dr me uvjerio da ću sad moći prirodno zatrudniti.prvi mjesec nakon operacije- ništa. drugi mjesec. menstruacija kasni 8 dana..mi PRESRETNI, nikakvih simptoma za menstruaciju. i onda se pojavila. opet kod dr, od trudnoće, naravno ništa, a razlog kašnjenja menzisa - cista od 7 cm na desnom jajniku.ona je nestala sa sljedećom menstruacijom sama od sebe, i mi smo s odlučili na iINSEMINACIJU. klomifen+gonal f+ovitrelle i 30.06. inseminacija. nije uspjelo...opet cista, drugačija od one prve ali jednako velika, + još 2 na ljevom jajniku, malo manje, gubitak ovulacije...i, naravno, totalno poremećene menstruacije. sljedeći tjedan idem napraviti biopsiju te ciste, a dr misle da je folikularna, folikul mi naraste ogroman, ali ne pukne nego se pretvori u cistu i zato sam izgubila i ovulaciju...nadam se da će se to uspjeti riješiti i da ćemo i mi napokon ugledati