Akcija -''Spremimo naše RR školarce u školu'' (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Humanitarnost



Poruka


Hanady RR -> Akcija -''Spremimo naše RR školarce u školu'' (25.8.2011 2:09:34)

Poštovane članice,

Kako i sam naslov kaže, pokrećemo aktivnost obazbjeđenja dijela pribora za školarce naše RR porodice. Vremena u kojim aživimo nisu baš zahvalna a svaki roditelj svojoj djeci želi najbolje.

Kako nismo u mogućnosti svakome djetetu školarcu pripremiti paket od RR-a pomisli smo da bi najbolje bilo da se naše članice kojima bi pomoć ovoga vida dobro došla jave moderatoru Hanady RR . Anonimnost je zagarntirana ako je neko izričito želi.

Tako da...molimo Vas da najdalje do petka so 21.00h 3.9.2011 godine putem PP-a dostavite sljedeće podatke:

Ime i prezime članice, adresu stanovanja, broj djece školaraca i broj onih koji vam nisu školarci, ime djece školaraca i godište i spol.

Pored onih koje se same jave sve članice neka budu slobodne predložiti kome bi mogli pomoći na ovaj načim istim principom PP poruke, naravno sa uvjetom da se radi o našoj članici.

Već od sutra kreću aktivnosti vezane za naše donatore koji bi nam pomogli u ovoj akciji.

Na baby bazaru ( http://www.ringeraja.ba/forum/rr-baby-bazar-u-septembru/m_1016067/mpage_11/tm.htm#1024697 ) 4.9.2011.godine biće postavljena donatorska kutija udruženja Filantropija ( http://www.ringeraja.ba/clanci/humanitarnost-prije/filantropija-sada_55.html) koja će sakupljti donacije nas ostalih članica za ovu aktivnost.

U slučaju da niste u mogućnosti donijeti na BB a imate želju, kontaktirajte administratora Višnju RR kako bi se najednostavnije dostavio novac.

O svim aktivnostima u vezi sa ovim projektom sugestije možete ostaviti na temi, svaka ideja dobro je došla.

Srdačan pozdrav RR tim.




Stranica: [1]