| 
				  vila_7 ->  RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!!  (23.9.2011 12:54:38)
			   | 

Najprije oprosti ako te prica malo vise potrese,ali jednostavno moram  napisati jer toj bebi hitno treba pomoc- Iman Karić-već sam te i u grupu  ja mislim bila dodala i sad jos svima saljem ovo.     Beba je rođena  zdrava, ali sad je vec mjesecima u bolnici zbog mozdanog krvarenja, ima  jadna probusenu lobanju iz koje vire cijevi koje odvode tu krv,a ona  jadna opet sva vesela i raduje se svakoj posjeti roditelja i okrece za  trackom sunca koje joj pustaju kroz prozor jer ne smiju previse! A  novcem se moze poboljsati situacija!        Ovo cak i nije cijela  prica,nego samo moram napomenuti koliko je i ova zena vec propatila,jer  je poznajem i sa jednog trudnčkog foruma!    Ona je već jednom bila trudna i izgubila bebu u 9-om mjesecu trudnoće-znaci pred sami porod beba joj je umrla.     Nakon toga je imala jos jedan rani spontani,a nakon njega zatrudni sa  svojom Iman i sreca joj je potrajala onoliko koliko je trudna  bila,porodila se i ubrzo se desi ovo da izvines sranje! Pa eto molim te i  ja u svoje ime, da uplatis naravno ako mozes i koliko mozes! i 1 KM je  vazna!    Broj ziro racuna je u toj grupi, a ako ne mozes naci - napisi mi i ja cu ti poslati broj!     Plus ako mozes i dalje proslijedi ovu poruku svima!         Unaprijed hvala i u moje ime!         Helena Trogrlić         Bitno je i da stavite na kraju pisma svoje ime,da vide da vi osobno saljete a ne bezveze da prosljedjujete poruku i odmah vas prijatelji drugacije shvate!   A u grupi imate opciju pozovite prijatelje pa i to uradite!            ZNAČI SAMO SVIMA POSEBNO POSALJETE PP. Ovo odavde kopirate i zalijepite kao svoju poruku!    

| 

| 

| 

|