|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: d.Drljevic
18.11.2008 11:42:09   
adelal
e taj bas voli pare

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: d.Drljevic
19.11.2008 13:31:14   
tea lana
Meni je dokor Drljevic uzeo pare za carski rez i regularno sa njima otisao kuci a mene ostavio da lezim  sa bolovima.A sutradan sav sretan dosao da mi cestita na bebi.

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: d.Drljevic
19.11.2008 13:36:13   
tea lana
A dok.Aida Dzulepa e njoj bi spomenik digla.vec sam ranije pisala o svom porodjajnom iskustvu,pa da se ne ponavljam.Al to je zena koja uz sto svoj posao obavi perfektno i velika podrska,bar je meni bila.

(odgovor članu adelal)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: d.Drljevic
21.11.2008 23:50:52   
Mik Mik
Meni je trudnoću vodio Dr. Drljević, mada sam se porodila na smjeni Dr. Aide Dzulepa, jer on nije bio na smjeni. Javila sam mu da idem u bolnicu a on je bio na seminaru i nije bio u Sarajevu. Odmah je nazvao Dr. Dzulepa i rekao da ću doći da me primi. Nije me ni Dr. Džulepa porodila već babica Zlatka a Dr. Dzulepa je došla na kraju a i ona je divna. Što se tiče Dr. Drljevića on je za mene divan divan doktor. Svaki moj pregled je bio tako pažljiv, uvijek mi je sve objašljavao, doduše ja sam mu postavljala pitanja. Čak me jednom pozvao u kancelariju da mi detaljnije objasni neke stvari oko poroda. Kada sam se porodila stalno je dolazio da vidi kako sam, čak mi je i bebu uzeo u ruke..to mi je bilo jako drago. Uvijek je bio jako pažljiv i ljubazan, čak smo se znali ismijati on, moj muž i ja kada smo išli kod njega. Ja nisam prijavljena u Sarajevu i nemam knjižicu, čak mi nekada preglede nije ni naplaćivao. Ja mislim kako se ko postavi prema njemu tako se i on ponaša. Ja imam samo riječi hvala za njega a kinte mu nisam dala niti bilo kome u bolnici, mada sam bila planirala al mi se eto nije dalo user posted image .

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: d.Drljevic
19.12.2008 11:51:23   
Gigana
Ja sam primjetila da je jaaako pažljiv sa pacijenticama koje je on porodio (na carski rez), a koje su mu za tu uslugu dooobro platile.  Lično sam prisustvovala njegovim posjetama tim pacijenticama, jer smo zajedno ležale u sobi.  Mene ne bi maltene ni pogledao, a s njima bi se rastopio od priče i tepanja, tako da mi je sve odmah bilo jasno.

Međutim, moram da kažem da mi je pomogao jednu noć kad sam bila u velikim bolovima (nakon carskog) i kad mi niko nije htio dati ništa protiv bolova (jer sestre kažu da ne mogu ništa bez doktora, a doktori u 3 ujutro obično spavaju na spratu iznad).  Ja sam tada tražila dežurnog doktora i dr. Drljević se pojavio za 5 minuta, pitao me šta me boli i onda mi rekao da će mi odmah dati "nešto" protiv bolova i da će mi biti odmah lakše, čak me je malo i utješio.  To "nešto" sam dobila za par minuta, ali mi niko nije rekao šta mi je dao.  Fakat mi je bilo bolje i odmah sam zaspala.

Eto, to je moje iskustvo sa ovim doktorom.  Inače, mene je cijelo vrijeme vodio Dr. Mašić, koji me je i porodio, tako da o njemu imam samo riječi hvale.  Dr. Nakaš mi je jako simpatičan i čini mi se stručan (on mi je pregledao ranu dva puta kad sam se žalila na bolove, prvi put je panično dotrčao u roku od minute, jer me on šivao na operaciji kad je asistirao Dr. Mašiću, pa se valjda prepao da nije šta zeznuo, a drugi put me pregledao kad sam fasovala temperaturu i bio je jako detaljan, on mi je čak i previjao ranu više puta).
Dr. Puzić je super, ali je on malo blesav, tako da mi nije baš pouzdan u smislu da se možeš nadati da će doći na vrijeme i slično.
Dr. Bećiragić me je pregledao prilikom prijema i bio je nježne ruke, ali to je sav moj kontakt s njim.
Dr. Aida mi je jednom previla ranu i to je isto bio sav kontakt s njom.
Ima još onaj dr. Nenad, ali o njemu ne znam baš ništa.  I naravno, nezaobilazna Dr. Jasna Gutić, koja nije loša, ali nju ne bih baš puno komentarisala.

Eto, izvinite ako sam bila malo opširnija, ali ovo su bila moja lična iskustva, pa sam htjela da to podijelim s vama.



_____________________________

Vedo 2007.g. i
Esma 2012.g.

(odgovor članu Mik Mik)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: d.Drljevic
21.12.2008 18:51:18   
juni
Mene je porodio dr. Drljevic i zaista je bio divan prema meni i MM (kojeg je prije poroda zovnuo na razgovor da mu objasni neke stvari jer je prisustvovao porodu), ni marke mu nismo dali, a davanje mita smatram nemoralnim cinom. Svako malo je dolazio i gledao koliko sam otvorena i uopce me nije bolilo, nije mi htio dati drip da ubrza porod jer je vidio da se prirodno otvaram, naredio je sestri da mi uradi klistir jer na moju molbu nije htjela da ucini i na kraju bio je profesionalan maximalno a i sivanje me nije puno bolilo.
Cak se i nasalio na kraju poroda. Izgleda da su nam iskustva razlicita a mozda dosta zavisi i od njihovog raspolozenja.


_____________________________

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu Gigana)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: d.Drljevic
6.2.2009 16:50:35   
emma.L
Ne znam što bih vam rekla, nije me porodio, ali mi je privatnik preporučio dr. Drljevića kao stručnog doktora i vidjelo se da mu je to imponiralo kad smo došli na pregled i upoznavanje u 9. mjesecu.
Primio me je ujutro na dan poroda u svojoj smjeni, ali je uskoro predao smjenu Mišeljiću koji me je porodio. Na pregledu sam zahtijevala da bude i suprug jer je htio biti i na porodu i dozvolio je iako je naglasio da to nije praksa. Odgovorio je na 10000 pitanja i tada i na sljedećem pregledu kad sam bila sama. Iskreno, mislim da je bio tako ljubazan jer sam došla s mužem i jer je vidio da smo se dobro pripremili s pitanjima i zahtjevima user posted image , ali je bio i više nego ok. Nježan na pregledu, prije i nakon poroda me je obišao nekoliko puta, nazvao mog privatnog liječnika da mu prenese sve kako je bilo. Mislim da bih sljedeći put tražila njega ili Mišeljića.
Ali voli novac.

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: d.Drljevic
6.2.2009 17:04:25   
žana o8
dr. Drljević je do neke godine radio u Kantonalnoj bolnici Zenica , jer je Zeničanin , ali iz privatnih razloga tj. " malo švrljanja sa strane" user posted image  je preselio u Sarajevo. Moje iskustvo -nit smrdi nit miriše.

_____________________________

nestašni smo strašno, uh, uh, bilo je po guzi

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: d.Drljevic
7.2.2009 13:01:44   
adelal
rekoh vam ja voli pare a izgleda i zene:)

(odgovor članu žana o8)
Neposredna veza do poruke: 34
   RE: d.Drljevic
7.2.2009 20:40:48   
Visnja RR
ma zgodan je ...i njega zene vole user posted image

_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu adelal)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: d.Drljevic
7.2.2009 20:41:56   
ElmaB
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ma zgodan je ...i njega zene vole user posted image


Sto jest, jest!user posted image


_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 36
   RE: d.Drljevic
8.2.2009 0:09:53   
tresnjicaaa
Meni je moj doktor preporucio njega i to da mi radi carski, jer mi je beba krupna a prvi porod je takoder bio carski. Iduce sedmice ga planiram nazvati. Samo eto plase me ovi neki negativni komentari o njemu ali nadam se da ce biti uredu.

_____________________________

Namik 23.01.2006.
http://selma-sarajevo-tripoli.blogspot.com/

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 37
   RE: d.Drljevic
8.2.2009 9:24:44   
žana o8
IZVORNA PORUKA: ElmaB

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ma zgodan je ...i njega zene vole user posted image


Sto jest, jest!user posted image



potpisujem u tom smislu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

nestašni smo strašno, uh, uh, bilo je po guzi

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 38
   RE: d.Drljevic
12.5.2009 13:19:51   
bubuli
on je i specijalista i profesor i magistar ima brdo titula...jako ambiciozan...ima dugogodisnje iskustvo,jako dobar operater...koliko sam ja bila upucena u price trebao je biti dekan Ze zdravstvenog faxa al eto otisao u Sa...
u njegovu strucnost nesumnjam a kao covjek istina da je prepotentan,napuhan,nekako hladan i da...voli i zene i pare...a koji nevoli ehhh
supruga mu je dermatolog


_____________________________



(odgovor članu žana o8)
Neposredna veza do poruke: 39
   RE: d.Drljevic
15.1.2010 9:50:41   
kamacco



Moj savjet svima sa ginekoloskim problemom,ukljucujuci trudnocu i porod,da potraze dr.Jadranku Dizdarevic (radila u kosevu)izuzetno dobar ginekolog i vrlo prijatna osoba.Eventualno dr. Bratic,ali ne znam da li je sad vec u penziji!



(odgovor članu Bosanka)
Neposredna veza do poruke: 40
   RE: d.Drljevic
20.2.2010 19:05:08   
kanita25

IZVORNA PORUKA: adelal

e taj bas voli pare

e drage zene al se smijah na vase komentare o dr Drljevicu..slucajno sam pocela citat i stvarno taj ne da voli pare vec ih trazi onim pogledom po dzepovima..mene kad je dokror Begovic preporucio njemu par dana pred porod ..naravno da smo mu kontali dat pare dan kad me porodi ali on mene i mm na prvom upoznavanju umjesto da pregleda i vidi kako je bebica jel sve uredu odvede u sobu gdje boravi dok dezura.nismo ga uspjeli nista upitat jer je odma rekao da dodemo za dva dana...mi se razocarali totalno....jos pita mm hocel on da dode ponovo samnom ..kad smo dosli na taj drugi pregled prvo nas je odveo u neku salu za sastanke DA POPRICAMO kao sto rece..da se dogovorimo oko poroda..naravno samo je cekao PARE tek kad mu je mm izvadio kovertu tek tad je rekao e sad da vidimo kako je bebica..FUJ..ma strasno !!!!!!jest me porodio al hvala mu nadam se nikad vise ..mene su napatili pravo i onda je suprug dao jos jednu kovertu da bi g. pomenuti dosao i uradio carski...ma sta rec, svi ostli doktori su ok u Opcoj bolnici sem njega...kao covjek nije ostavio prijatan utisak i neko pouzdanje.kad sam ga nazvala da mi vadi konce rekao je pa dodi ti kod bilo koga.a u otpusnici je pisalo da se javim ljekaru koji je radio sekciju...svasta..jos sam dobila infekciju dan nakon vadenja konaca..ko zna kako je on to radio..rez je prenisko i malen da sam se pitala kako su izvadili bebicu...a posle poroda ga jednom vidjela u viziti..

_____________________________

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu adelal)
Neposredna veza do poruke: 41
   RE: d.Drljevic
20.2.2010 22:05:27   
salmy
IZVORNA PORUKA: ElmaB RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ma zgodan je ...i njega zene vole user posted image


Sto jest, jest!user posted image

hahahhahaha cuj zgodan? eto ne primjetih touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a vidjeh ga u vizitiuser posted image

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 42
   RE: d.Drljevic
20.2.2010 22:14:18   
Anoniman
Meni je Drljo user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 43
   RE: d.Drljevic
20.2.2010 22:15:28   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dadada

Meni je Drljo user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jel misliš ko čeok nako il ko frajer user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 44
   RE: d.Drljevic
20.2.2010 22:16:16   
teacher75

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: ElmaB RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ma zgodan je ...i njega zene vole user posted image


Sto jest, jest!user posted image

hahahhahaha cuj zgodan? eto ne primjetih touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a vidjeh ga u vizitiuser posted image

e sad me bas zanima kako taj izgleda user posted image user posted image ima li negdje kakva slika?

_____________________________

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 45
   RE: d.Drljevic
20.2.2010 22:18:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady

IZVORNA PORUKA: dadada

Meni je Drljo user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jel misliš ko čeok nako il ko frajer user posted image user posted image user posted image user posted image



ma...ma....ma brate obojeuser posted image

nije moj tip ni vako ni nakouser posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 46
   RE: d.Drljevic
20.2.2010 22:24:49   
Emica_sa
Dr.Drljević nigdje veze debil pravi,a Bećiragiću ni slučajno jer mi je bebu upropastio svojom nemarnošću na porodu user posted image user posted image user posted image ,

(odgovor članu adelal)
Neposredna veza do poruke: 47
   RE: d.Drljevic
20.2.2010 22:27:49   
Anoniman
Joj koji bi Drljević user posted image  Je li to onaj visoki, mršavi?? Ako jeste, i meni je beze mada sam sa njim imala samo jedan "kontakt", bio mi u viziti dan nakon što sam rodila, pregledao me i dao saglasnost da mogu ići kući.

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 48
   RE: d.Drljevic
20.2.2010 22:28:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

jer mi je bebu upropastio svojom nemarnošću na porodu user posted image user posted image user posted image ,



Šta je bilo?? user posted image user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 49
   RE: d.Drljevic
20.2.2010 22:28:35   
malena_t
IZVORNA PORUKA: Amrino RR

Mladjahan ficfiric crne duze kosice- frizura zvana fudbalerka user posted image



E vako izgledauser posted image


_____________________________

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *