RE: d.Drljevic (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište



Poruka


MammaB -> RE: d.Drljevic (23.8.2012 12:21:02)

Drage moje, sto se tice doktora Drljevica, ja sam apsolutno odusevljena s njim!!!! Slucajno sam pri prvoj trudnoci naletjela na njega u Vojnoj i bila sam toliko opustena i smirena zbog njegove strucnosti i spremnosti da odgovori na svako moje pitanje! Da se razumijemo, covjek je strucnjak veliki i zna to naplatiti kada mu dodjes privatno, ali isto tako obisla sam dosta ginekologa, kod kojih isto platis, ali se ne osjecas sigurno. Ponovo sam kod Dr. Drljevica sa drugom trudnocom i ne bih ga mijenjala. Toliko detljan i strucan i spreman odgovoriti na sva pitanja. vrijedi svake pare! a inace, za nedaj Boze HPV-a i karcinoma, tu je specijalista! Toplo preporucujem!




lana32 -> RE: d.Drljevic (23.8.2012 16:18:58)

Ja sam opet ostala trudna nakon 4 mjeseca od carskom koji mi je dr Drljevićuradio ,bila sam se malo prepala,ali on me je ohrabrio da nastavim i da će sve učiniti da trudnoća mirno prodje,rez koji mi je on uradio ,je savršeno zarastao i maternica i tkivo trbušnog zida su mi dovoljno čvrsti da mogu podnijeti novu trudnoću.




M kao Mama -> RE: d.Drljevic (23.8.2012 16:23:16)

pa on sada i radi samo privatno, ne radi više u porodilištui bolnici




lana32 -> RE: d.Drljevic (24.8.2012 15:31:08)

To ne znam da li radi u porodilištu ,idem privatno njemu ,baš ću ga pitati . Nita ne govori ,radio je u januaru kad sam ja bila tamo.




Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]