Anoniman -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (9.11.2011 9:49:57)
|
IZVORNA PORUKA: selebriti Ma ona spava najčešće dva puta dnevno, još uvijek, .. s tim ak odspava duže po noći, stavim je oko podne, a ak ne onda mora dva puta. Ma ne znam ni sama, ... ne bih ja nju vratila da spava, ... al ona klonula, te joj ja hapu, upakujem je i ona se smiri ... i nakon 15 min cujem pjevanje, pa zijevanje, pa pjevanje, pa zijevanje, .... Juče mi je isto to uradila i na kraju sam je digla iz kreveta, držala je budnom do 12 i zaspala je bez problema, al je jedva izdržala. Gosti nam naveče bili, zaspala onda tek u 10 ... nervozna bila strašno... Nisam pametna. ... Koliko jednogodišnjacima u prosjeku treba sna? Moj Adi nije spavalica,u toj dobi je spavao po dvaputa ali po sat dva ,inace smo se nocu budili radi dojenja,ali sam ga ja onda okrenula da ga uspavam oko 12 i spavao bi po tri sata sto i danas radi,nekad odspava dva a nekad samo 1,vremena...A ko su noci bas ne prespavane i vidim da je umoran ujutro kad ustane a to je oko 6-7 sati onda mu dam da doruckuje ,malo se igra 1-2 h ili odmah odemo u setnju i uspavam ga oko pola 11...Nekad zaspi nekad ne ali nikad ne forsiram ....Inace on sad sam kaze tj pokaze na sobu kad mu se spava
|
|
|
|