Lady26 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (14.11.2011 21:34:43)
|
Ja poslije jucerasnjeg super dana, poslije danasnjeg jako lijepog dana na poslu, kuci sam imala katastrofu... Lana je nemoguca, samo cmizdri, cak me je i udarila [sm=zmeden.gif], da da...u d a r i l a, ono kao samar, ne jako ali je znacilo to sto je znacilo...onda nije htjela jesti, ja zabranila crtane a ona se zakocenula od placa (prvi put u zivotu), jecala, suze krokodilske, da bi me moj voljeni napao i povisio ton na mene [sm=hudicek1.gif] da joj pustim da gleda sta hoce...kad ga nisam gadjala pepeljarom [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif], rekla sam mu da jos jednom tako povisi ton dobit ce prvo sto mi bude pri ruci u glavu [sm=hudicek1.gif]. Sad ima slike nema tona, mrzim to [sm=smiley35.gif] Elem za pola sata, mi je sjedila u krilu, sama jela supu (trazila je), gledala crtani, zagrlila me i poljubila... Sad kad je trebalo spavati, opet sam se ljutila jer je pocela za*ebavati, hoce ovo, nece ono...i onda se OPET rasplakala jer sam je naruzila i molila da je uzmem, da bi mi u narucju zaspala, sa rukom oko vrata dok sam je ljubila po obrazima [sm=love.gif][sm=love.gif] - tad sam se rastopila... Ali sta da radim s njom, nemoguca je....ali fakat....gdje je ona moja fina djevojcica?! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|