Leena -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (14.11.2011 22:43:54)
|
To je zeznuta stvar...kad roditelji nisu na istoj strani... Ja se sinoć već bila nakostrješila da galamim...zabranili mi Iman da gleda Bumba, samo ga oponaša, neće puno da priča, sve nešto 'išaretom' ko i on...i mm hrani I...i neće ona...čujem ja pali se laptop...rekoh evo Bumbe, ja u kuhinji...kad krenu Fifi ...rekoh mali, izvuče se ti za dlaku... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]- ja sam imala srece sto je zavoljela Elmu (sezame street) vise od Bumbe, pa nam vise ne mumla i ne govori : misi-mosi- kada je boli stomak [sm=jezicek.gif] Btw, sjetila sam te se sto puta za vikend kad poludjela nisam... Davala rodici instrukcije iz engleskog... zeno ti imas celicne zivce! Meni se moj posao cinio tezak[sm=jezicek.gif] Lady, to sa hranom koju ja skuham i mm mi se događa isto... Ja skuham, stavim u frizider, a obavezno je nesto sto bas voli. Vratim se s posla, ona jela HIPP kasicu[sm=hudicek1.gif], kad pitam zasto joj nije dao ono sto sam pravila, uvijek isto: zaboravio da ima[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|