teacher75 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (17.11.2011 18:07:01)
|
IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Apotekarka Dan zene....Vidim prehlađenij ima...Antonio je danima na prospanu,kasljuca,mm isto a i mene hvata grlo i kasljucam...Ja utzela tantum verde....pjemo cajeve i tako.... Techerko toliko si savjeta dobila ako nista ja bih je odvela i uradila krvnu sliku privatno a doktoru ne bi ni vodila,sama ocitaj nalaze...Nemoj se igrati ta njena malaksalost i lezanje nije bezazleno,moze biti milion razloga.... A izvini sto cu ti ovo reci kad je Lana imala upalu pluca pa ste bili u bolnici sama si rekla da ti je krivo st si je zavukla sto je nisi odmah odvela,da mi nije mrsk trazila bi post....a mozda te malo drmaju tzrudnicki hormoni nije ti lko sve u svemuz ali ODVEDI DIJETE molim te Kako ste vi ostale jah, trebala sam je dan ranije odvesti, u ponedjeljak, al sad kad pogledam na 15 dana koliko smo ostale gore taj 1 dan mi je beznacajan. uglavnom, vodim je ujutro pa cemo vidjeti sta ce reci kako je L?? je li danas bila bolja? ja sam jos na poslu, al kazu mi da je sve isto...osim sto je imala malo proliv opet
|
|
|
|