teacher75 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (20.11.2011 15:16:06)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 Helou....ja evo pravim rucak, tj sam se pravi u pretisu [sm=jezicek.gif] , mm i Lana se igraju, ja pijem kafu uz RR i Balasevica [sm=love.gif] , kako mi je zao sto nisam isla.... [sm=smiley13.gif] [sm=smiley13.gif] Ja sam bolje sto se stomaka tice i sra*ke [sm=smiley9.gif] , ali me uhvatila prehlada ili sta je vec, kisem, slinim, sve me boli...imamo danas i jedan rodjendan, pa ne znam...Domacica je rekla da ne zahebavam i da dodjem a meni nezgodno...pa vidjet cu... Kako ste vi, sve redom? Teacher kako je Lana? NAnika, kako ruke? Niki, sta je curici? Pusa svima velika [sm=smiley31.gif] drago mi je da si bolje, i mene je grlo popustilo, uzimala sam lysobact pastile, jedino su mi njih smjeli dati u apoteci jer sam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image] i jela sam meda. lana je maloprije ustala, spavala vise od 2 sata i sada hvala bogu hoda i igra se. jela je pilece supe i malo piletine sa rizom i mrkvom i tikvicom i ne smijem nista vise reci da ne ureknem
|
|
|
|