ladyblue RR -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (21.11.2011 22:36:50)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: leona81 mi nismo kod Adnana a opet dobismo esbesul? grlo nije crveno, pluca cista, izgleda da je od nosa sve krenulo, misli da je neka bakterijska infekcija pa da pije ovo 8 dana? njoj se gadi i pljuje i jedva sam je natjerala da jednu dozu popije, da miruje i sto vise spava. ne znam kako da to postignem ali eto. u cetvrtak na kontrolu pa cemo vidjeti. mi se mucimo 7 dana s ovim, malo temp, kaslje uzasno, sve smo probali ali nikako da nas popusti. 7 noci nismo spavali kako treba. slabo i jede. i moja mica kaslje, temperature nema...bar je jutros nije bilo i nadam se da je ni nece biti...jutros je malo gnjavila s flasicom a mm sam poslala poruku da mi javi kako je jela danas...inace je raspolozena i igra se...jedino je kasalj budi kad zaspi pa je to nervira i onda se rasplace rose, Nađa je poslije bolnice kašljala k'o tuberan. imala je malo crveno grlo i na Pedijatriji joj prepisali Amoxicilin. ja ga nisam htjela davati jer od njega ima proljeve a kako joj još nije bio prestao uzela sam joj esbesul. od njega nema problema sa stolicom a kašalj je prestao nakon 2 dana. ne znam ima li veze sa sirupom ali ne kašlje. nisam joj ništa protiv kašlja davala jer sam joj jedva proljevsmirila pa nisam smjela.
|
|
|
|