Leena -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (24.11.2011 23:38:06)
|
Hanady, prvo: zar nije sutra uoci nove?! Ja sad provjeravala neki kalendar, pise da je nova 26., znaci 25. bi trebao biti uoci, zbuni me zeno[sm=zmeden.gif]. Drugo za Altu: 1. Drugarica moja ostavila dijete da nesto obavi u banci, dosla po malu, ona skroz mokra. Kazu joj pokvasila se dok je prala ruke, a gdje su one bile[sm=zmeden.gif].2. Dzenana_G vodila malu, kaze bilo puno djece, a one navrate da "provire" jedino ako koje dijete lupi igrackom (mozda i glavom!) 3. Ja ostavila drugaricinu i svoju malu da popijemo nas dvije kafu. Pijemo mi kafu, kad zvoni meni mob. kao da hitno dođem "mlađa kćerka mi plače"! Odem ja k' bez glave, dijete oteklo od placa, a eto ko zna moju Esmu zna da nije placka stvarno. Morala je plakati sve vrijeme i da joj prisle nisu, jer je u sekundi mozes zabaviti-osim ako se dobro udarila! i dan danas mi je upitnik iznad glave i ne znam sta je stvarno bilo. Ja kad sam je vidjela odmah je uzmem da je vodim, kad i drugaricina mala trci, nece bez nje da ostane. Da ih "odjavim" skontam da su im pogresna imena upisali, a da imaju i jednu curicu upisanu za koju ne znaju gdje je! Kao "ko nam je amina?!"[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] I pri tome svemu, ja da izađem, kaze: "morate platiti puni sat!" Ja platim, kontam proletjelo mi vrijeme dok smo pile kafu, dođem s njih dvije i kazem drugarici da sam platila, ona pogleda na sat i kaze:"Ali 'cuvale' su ih punih 10 minuta!"- e, rekoh, necete vise! Radije cu dati te pare i kupiti joj igrackicu da je zabavi dok pijem kafu, bar znam da nece biti nikakvih S**** da prostis, jos nekome placam za to, ma fuj!
|
|
|
|