Anoniman -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (27.11.2011 1:03:54)
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Ma nemam pojma ni ja vise sta je. Grlo sam joj gledala koliko sam uspjela vidjeti i koliko znam ja crveno je, ali nije nesto strasno (moje misljenje), krajnici su joj sastavljeni, ali njoj su uvijek takvi. Od kako ima problema sa usima uvijek je kriticnije desno uho od lijevog i uvijek ima vise tekucine u desnom kanalu, s tim da sad slini ali samo iz lijeve nozdrve, desna suva, a desno uho cese non stop prsicem. Ne place mi sa vriskom nocu tako da kontam ipak da nisu usi, ali vise nisam pametna uopste. Mislila sam ovaj put da izbjegnem dr i antibiotik jer je prije deset dana ispila pancef, a prije toga sedam penicilina, ali ako sutra bude imala temperaturu vodim je ipak u ponedjeljak, jeste da nasa dr ne propisuje antibiotike bas lako, ali ce nas poslati ORL zbog uha kao sto uvijek posalje, a nismo nikad otisli kod orl da nismo dobili antibiotik. Ali u svemu tome ima jedna pozitivna stvar, danas sam je vagala i ima 13,5kg jos 0,5kg i odose krajnici papa[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] mozda su opet neki zubi pa joj oslabio malo imunitet a jesi li gledala onu "slanu sobu" ssolvita ili vec kako se zove...evo za sta su sve dobri Tretman haloterapije se preporučuje kod: * alergija * astme * bronhitisa * čestih virusnih infekcija * hroničnih infekcija: uha, grla, nosa * pušačkog kašalja * prehlada i gripa * bolesti gornjih dišnih putova: rinitis, sinusitis, laringitis, tonzilitis * čišćenja pluća od sluzi i šlajma * nepravilnog rada štitne žlijezde * kožnih problema: psorijaza, atopijski dermatitis, ekcemi * bolova u zglobovima, artritis * osteoporoze * iscrpljenosti, umora, stresa * jačanja imuniteta pa mozda ne bi bilo lose da je koji put odvedes...da vidis...j sam cak razmisljala A. preventive radi sad preko zime 1-2 puta da odvedem
|
|
|
|