mama2009 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (30.11.2011 14:18:06)
|
IZVORNA PORUKA: Mala Selma Samo da vam javim za cepice.Ja sam obisla sve drzavne i privatne apoteke u KS, Mostaru, Tuzli,Zenici, Breza ,Visoko i sl., nigdje nema, jednostavno ti cepici nemaju licencu da se uvezu i BiH, tako mi rece teta u apoteci iako oni imaju dobavljace iz Slovenije. Obisla sam citavu Dalmaciju-nema, prijatelji Zagreb-nema, Mariboro-nema, Beograd i N.Sad-nema, Budva, Herceg Novi-nema. Zamolia bi forumasice iz svedske, holandije, Bbelgije, austrije da vide ima li tamo Bronhopulmin-proizvodjac slovenija i Ozopulnim-proizvodjac Italija da li tamo ima, da nam kupe i posalju ( sad pojma nemam mogu lise lijekovi slati postom), mi cemo platiti postarinu i poslati pare preko banke... Eto, izvinite na duzini posta, ali bas su mi prijeko potrebni ovi cepici[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ja cu kratko na poslu sam uletila samo sec....ako ti nesto znaci ja idem 16.12 ako Bogda u slo pa ti mogu kupiti...btw napisi za sta je ovo cini mi se da i meni je ovo interesantno (po nazivu)
|
|
|
|