Anoniman -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (4.12.2011 17:56:40)
|
Ma ja iskreno bronholitis ne vjerujem da je, jer to je dosta teze od bronhitisa, a znam kako izgleda bronhitis jer se ja sama mucim sa tim cijeli zivot, cak sam sad pod dijagnozom Astme. On ima dosta kratak udisaj i dosta brz rad grudnog kosa, e to je dosta cesto kod bronholitisa, bukvalno titra grudni kos, ali on ne kaslje kontinuirano vec kaslje po nekih desetak minuta tipa napada i prestane pa se ne zakaslje po par sati i sve tako, e to mi vec djeluje na bronhitis. Juce npr prilikom mjenjanja polozaja i prestajalo je hroptanje, danas ne prestaje vec se kontiunirano piskutanje cuje, ali dr na Jezeru kaze d nista ne cuje. Dr u vrazovoj napisala Bronholitis ac dijagnoza, s tim da je rekla okularno 100% nalaz bronholitisa i palpatorno, a auskultativno ima opstrukcije ali ne opasno jake. Bukvalno ovako je rekla. On jede fino, koliko god da mu dam da pojede on to pojede, e sad drugi je par rukava da cim pojede mlijeko isti tren proliv dobije, nije obilan, ali je dosta explozivan. Ovaj dr mi je na jezeru dao prolife, 3*1/2 i kao ako se bude cudno ponasao da ga dovedemo opet gore. On je dada dobar, spava, hropinja malo, temperatura mu je 37,9, ali ne kaslje.
|
|
|
|