Emica_sa -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (5.12.2011 11:35:28)
|
IZVORNA PORUKA: ladyblue jutro... ja u nekom poslsu (možete misliti?!) pa se ne stigoh javiti. Morala sam jutros doći na posao pa sam N odvela u jaslice. evidentno je da ima bakterijsku upalu grla jer je odmah reagovala na antibiotik i već poslije druge kašičice temperatura je nestala i nije se ni vraćala (kuc,kuc). ode jutros u jaslice, sva sretna. morala sam potpuno ukunuti mlijeko i vratila sam je na AD (iako je na kravljem mlijeku od 8. mjeseca). AD neće pa joj uvalim flašicu u snu i ujutro prije nego se skroz probudi. izgleda da joj je riknula crijevna flora od ovih antibiotika + šlajm tako da od kravljeg mlijeka odmah dobije proljev. šta vi mislite, ima li ovo veze ili je nešto treće? Moguce je,ja sam ti govorila davno kad smo bili na bebe 0-1,kad si ti htijela da joj ukines AD da to ne radis,jer je ona bila previse mala.Ja sam o tome pricala sa par pedijatara i svi su mi rekli isto AD barem do godinu,jer kravlje mlijeko dovodi do anemije i nema nikakvih vitamina u sebi,a to vodi vremenom do pada imuniteta,sto se i pokazalo,onda si je upisala u vrtic i onda svaka bolest je njena.Onda antibiotici,pa sirupi raznorazni sve se sastalo,ali polako bit ce dobro[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|