Anoniman -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (6.12.2011 11:14:02)
|
IZVORNA PORUKA: megi dadada super za tvoje dobro iskustvo sa psima, ali ja bas nemam dobro iskustvo evo jutros su me napali dok sam isla na posao, jedina sreca je sto je izmedju nas bila ograda ali tako su skocili prema meni i zalajali da su mi se noge odsjekle i sta sam trebala nasmijati im se, a korz glavu mi hiljadu scenarija, od toga da je snijeg i da ne smijem bas trcati jer sam trudna jer mogu pasti, jer me mogu ujesti tako da nesto se pod hitno treba promijeniti, jer jednostavno nisu svi miroljubivi nisu oni tebe napali...nego su te upozorili...brane svoj teritorij...i sta sad trebamo sve pse pobiti jer nekima smeta sto laju...e ne moze to tako...meni mnoge stvari smetaju pa se prilagodim. Mi ljudi smo isto, kao i psi, zivotinje...zivimo na planeti zvanoj zemlja...zivimo u suzivotu sa drugim zivotinjama...da nisu psi....smetale bi vam svrake...i tako to ide u nedogled. Pogledajte koliko dnevno ima napada maloljetnika i drugih koji zapravo vas zivot cine nesigurnim a koliko ima napada pasa...nas svijet, iz ne znam kojeg razloga, ima odbojnost prema psima...jA TO NE MOGU DA SHVATIM...NE MOGU DA SHVATIM puno toga...psima nije mjesto na ulici...to svi znamo...al toliki strah je bezveze. Moji prijatelji zive u kanadi...kazu da tamo najezda vjeverica...pravo su pitome i drske...cim vide da jedes zalete se...i sta treba sad...hodati sa puskom i poubijati ih...ili trovati...ne kontam
|
|
|
|