leona81 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (6.12.2011 16:13:34)
|
@lady26 pusti dijete da crta, meni kad je M nacrtala tatu i to fakat izgleda kao njen tata ja sam pala na dupe, samo zato sto sam joj oduvijek dala da crta, boji, sara, a nikad nije crtala po zidovima...u vrticu su se zapanjili kako oboji crtez bez da predje izvan granica, i bas bih voljela da njegujem taj njen talenat jer sam ja toliko losa u tome...kad mi je vlasnica vrtica rekla da je njeno crtanje na nivou djece u prvom razredu osnovne, ja sam se zapitala odakle?kad ja sam ja stala na tom nivou:) a te su cool jer je lako bojiti s njima i ne puca im vrh jer su debele:) @mama75 ja je nahranim prije vrtica, tamo mozda jede dorucak, rucak cisto sumnjam i uzinu pojede tako da kuci jede rucak, uzinu i veceru...mene samo interesuje zasto je super prosla adaptacija kad je dojila i imala 16 mj a sad odbija da ide otkad su se preselili i otkad su promijenili hranu, nije domaca nego restoranska...prije je stvarno jela dobro kod njih ali moje dijete ne voli restoransku hranu i ne jede nista slicno, navikla je na domacu...ni mcdonalds ne moze smisliti...bojim se da je gladna a da joj umjesto rucka daju cokolino ili nesto slicno i da se zato dosta udebljala a ne jede kvalitetno, i skapava vec u 3 sata od gladi...ujutru mi dijete vristi, nesretna je, navecer vec govori da nece u vrtic, totalno se promijenila u ovih mjesec dana, ne jede dobro, hrana je losa i nedovoljna, a ja se lomim da je vodim iz centra u pofalice svaki dan i nazad, dakle 4 puta vamo i tamo...btw ne vozim, a mm nikad nije tu da nas odbaci...zlo mi je vise.
|
|
|
|