mama2009 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (7.12.2011 22:46:18)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: mama2009 IZVORNA PORUKA: teacher75 meni je prijateljica nahvalila maticnu mlijec koju uzima od ovog proizvodjaca, navodno od kad je uvela maloj nije se razboljela; pa i ja kontam izeti ovoj svojoj teacher ja kad sam spomenula dr Gordani da sam narucila med od nekog Ante, kaze ona jel Krešića kao on je super bla bla ...tako da ne sumnjam u ovaj med, s obzirom da je i pedijatrica potvrdila dobro iskustvo s njim, plus cula sam sa vise strana za ovaj med i odlucila se a ima li kod njega maticna mlijec, jer ja bih iskljucivo da uzmem cistu maticnu mlijec, a na ovoj njegovoj stranici nema medju proizvodima ili ja ne vidim dobro[sm=zmeden.gif] ja sam prvo ciku nazvala i pito me sta je djetetu, koji su problemi bla bla, dal je alergicna na sta i sl...pa mi je covjek rekao ja vam preporucujem to, to i to... danas narucis sutra ti je na adresi, platis cika postaru i konzumiras nisam iskreno pitala za maticnu mlijec, ja sam trazila za imunitet i spomenula probleme sa respiratornim sistemom, ciko sasluso rekao svoje i svi sretni i zadovoljni Jelena je takodje nazvala pa nam je zajedno poslao... mi pijemo vec drugi dan, s tim sto sam sinoc poslije sirupa imala ciscenje kuce, moje dijete se zakasljalo i povratilo grudvu bijelu slajma...
|
|
|
|