Emica_sa -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (8.12.2011 11:41:19)
|
Jutro,ja sam vise luda ali stvarno su mi postali tanki zivci da je to za pricu[sm=smiley13.gif] Mene Alan izludi,on mene nista ne slusa,evo citavo jutro mi pravi probleme[sm=hudicek1.gif] On je oduvijek bio tersonja pravi, ako mu nesto ne dam imao je fazu kad se bacao po podu,udarao glavom,jedno vrijeme sam bila luda zbog toga.Carape nije nikada htio da nosi,stalno ih je skidao,pa smo osudeni na hulahopke,a sada je i to poceo da skida,jednostavno voli da je bez odijece[sm=smiley19.gif] Ja ga znam i naruziti i fino mu reci,ali ne pomaze,po 10 puta se on skine,ja ga oblacim i tako u krug Penje se po uglu i trci,po 10 puta mu kazem da side,nebi me poslusao nema sanse,povisim i ton jer nakon sto mu 10 puta nesto kazem nemam ni ja vise zivaca za normalan razgovor Kad mu kazem da ne lupa zbog komsija on namjerno lupa[sm=hudicek1.gif] Uvijek voli da je sve razbacano,imamo 2 velike kutije igracaka i on ih samo prospe i ode,ako hocu da pokupim,on opet prospe Kocke mu nisu uopce interesantne,ali bitno je samo da su po podu razbacane,ako hocu da ih pokupim pada u trans Bilo bi tu jos stvari da napisem,ali dajte neki savjet kako da izadem na kraj s njim[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|