teki -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (9.12.2011 11:57:22)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: teki moj djecak isto nece voca ali ga natjeram da popije iscjedjene narance svaki dan ucjenjujem ga vazda pustit cu mu crtani ako popije i tako se natezemo i na kraju popije, a dajem mu sada denivit plus sirup on ima c vitamina isto, a kazu mi tete da hoce pojesti kivi i mandarinu u vrticu a kuci nece nema sanse pa eto kotam valjda mu je to dovoljno ona se donedavno davila u vocu al sada nesto izvodi, sok joj svaki but bacim, muntam je i stoji po citav dan i na kraju ga bacim[sm=smiley13.gif]kontam ipak lakse mi je uvalit joj kasiku sirupa u kojem znam da ima dovoljno vitamina nego 2 gutljaja soka od narandze. jel taj denvit plus neki multivitaminski ili? denivit plus je super on je i za grlo i disevne puteve a i za imunitet sastojak mu je sljedeci:pravi planiski med 80%, majcina dusica, borove iglice, propolis, vitamin c pa su mi rekli u apoteci i da je za grlo i moze se piti stalno jer i za imunitet je dobar zbog propolisa i vitmina c. ja imam osjecaj da nama presjece kasalj brzo jer od njega isto ima vise stolica dnevno i ponekad rijedje tj slajm izbaci kad se nakupi.
|
|
|
|