Anoniman -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (10.12.2011 13:44:41)
|
Samo da se javimo. Nocas temperatura bila 39,6 dala joj dalsy, ona se popela na 40,4. dam joj lupocet oko pola tri i oko pet joj je skroz spala, nije imala do prije jedno sat vremena nikako, a meni srce kao planeta, kad prije satak opet 39,8. Dala sam joj opet lupocet i cekam da vidim kakvo ce stanje biti. Posto smo uspjeli skroz skinuti temperaturu na par sati, sto u zadnja tri i po dana nismo uspjevali cula sam se sa nasom pedijatricom i dogovorili smo se da joj ne ukljucujem peniciline, vec Boze pomozi idemo na rizik, produzili sumamed jos na dva dana, pa u ponedjeljak opet kod nje posto izvadimo nalaze da vidimo kakvo je stanje. Pedijatrica nasa kaze nije problem penicilini, oni kao su najmanje toksicni za jetru, ali je problem sto ih je ona prije mjesec dana isprimala sedam za upalu uha i nisu djelovali, kao ona se boji da ni sad ne bi djelovali vec samo džaba dijete boli. Pratiti stanje pa ako opet bude temp isla preko 40, a ne uspijemo je skinuti da idemo na Jezero. Hvala vam svima...Taurus posebno, zna ona zasto [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|