Leena -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (13.12.2011 0:17:34)
|
ako mislimo na istoga logopeda sa dvoje male djece ( jedna članica hora ) dadada ne brini on je super samo pozitivna isksutva za njega se vežu Ovaj grad je stvarno samo jedna malo veca mahala[sm=jezicek.gif]. Jeste, ima kcerku koja je isla na hor, i ima sina (2-3 mjeseca mlađi od moje Esme). E bas je mali svijet[sm=smiley36.gif] Njegova zena je jedna od najboljih prijateljica moje zaove, pa se kod njih stalno srecemo. Dadada, ja sam sa 13 mjeseci kad mi se brat rodio znala sve reći osim r, nisam i tepala. Brat je krenuo u skolu i jos je tepao, jedva on progovori sa skoro pune 3. Ali, mama nije brinula, jer je tetka, njena sestra, progovorila sa 3.5 godine, vec se svi pomirili s tim da je nijema, ali kad je guzi zatrebalo nesto sto nije mogla rukom pokazati, progovori[sm=jezicek.gif] Btw, ovo moje dijete ima dvije cvoruge na glavi![sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif], jedna sinoc, druga veceras... SInoc se igrala sa Skorpijinim Ajdinom, trcala i spucala u zid, a veceras lijepo polako hodala i opet glavom u zid... Samo da se covjek sekira
|
|
|
|