leona81 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (15.12.2011 21:51:04)
|
evo i nas na temi, mi jos nismo nasli vrtic a da je poludnevna varijanta, ili nema te opcije ili je samo 50 KM manje od cijelodnevne, a meni stvarno ne treba da mi je dijete cijeli dan u vrticu, dakle treba mi opcija 4-5 sati i da je blizu? sto se tice opcije da ostane kuci, meni ta opcija nije moguca, jer je svekrva tu svako malo i onda ne mogu da M uvedem nikakav red ako ne ide u vrtic, a M bi po cijeli da gledala crtane da je kuci... sto se tice zuba, dobila je pelenski osip, proljev, kaslje pomalo i ne spava po noci kako treba, po danu je bila ok i spavala je fino srecom, jede vecinom kasaste stvari i supicu. ne idemo u vrtic do daljnjeg. i kod nas je situacija ne bas najbolja sto se tice finansija, mm radi dobar posao ali nikad se ne zna dokad ce, i izdrzava nas troje i svoju mamu, podstanari smo, placamo 350 stan, rezije nam dodju 450-500 tokom zime, vrtic 300, kredit 570, stednja za M 30, plus otkako se preselio vrtic dajemo na taxi jos dodatnih 100 i to samo u jednom smjeru. posto nam je to sad totalni luksuz moram naci neko rjesenje, jer nam minus na karticama postaje sve veci...srecom da meni iskrsne neki projekat i zaradim nesto sa strane i da tek sada dolaze neki honorari koje sam dugo cekala, inace...
|
|
|
|