Anoniman -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (16.12.2011 22:04:10)
|
Mi smo danas prvi paketic dobili na Jezeru i cura se samo tako obradovala. Posli mi da udjemo kad cike iz SL compani zovu, pita je ciko kako se zove, ja reko ne zna ona jos je mala, kad dijete kao iz topa "Ava", ja crkla od smijeha, a kad je mi pitamo pravi se da ne zna i tako joj da paketic. Pita je imas li brata ili seku, a ona kaze "Uka" (Luka) i ja govorim ima brata, kad on izvadi i za Luku. Dosli gore u cekaonicu i pored nas sjedila teta iz doma Bjelave sa dva djecaka i jednom bebom i tako nas dvije pricale, kad eto opet tih cika sa paketicima i nesumice onako dijele i preskocise ta dva djecaka, kako su im samo u sekundi zasjale oci od suza, a i teti za njima da me dusa zabolila, tako da sam trcala za cikama da daju jedan paketic jednom djecaku, a Lukin ja dala drugom djecaku, naravno Ana svoj nije ispustala iz ruku. Toliko me zaboljelo, tuga. Kako su se samo obradovali, jedan ima 7 godina, a drugi devet. Govori im teta zahvalite se teti sto vam je dala, kad obojica pridjose i polubise me. Suze su mi krenule. Ladyblue uzeli smo ista ona kolica kao vasa, sada su samo 78KM, a znam da su extra. Da nemam cetvoro kolica kuci uzela bih jedna i za sebe majke mi[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|