emi7908 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (19.12.2011 20:58:48)
|
hajd sad mi je malo lakše..ali ja to nekako vežem sa njegovim žvakanjem(nežvakanjem)? nekako smo na početku, kao da mu je 8 mjeseci user posted image luda sam...a sama sam si kriva,,i mm i ja,,kreteni! sta predlazete? sta da mu dajem da počne da žvače? šta je onako malo mekše a ukusnouser posted image jao žalosti majko user posted image i sama sam s tim žvakanjem imala problema,desilo mi se par puta da se umalo udavi a ja sam takve šokove proživljavala da me toliki strah bio kad ga krenem hraniti i tako sam sjeckala hranu na male mrvice da su mi starci govorili da nisam normalna šta radim od djeteta .I trajalo je to malo duže i dobro se i ne sjećam kako je pročepilo... sjećam se da smo bili kući u krajini i moja tetka napravila domaći hljeb i odreže šnitu i E. u ruke.. Ja počela vrištati uadviće se, udaviće se... Kaže ona meni opusti se ti više i pusti dijete samo da jede, kaže mi ne gledaj ga nikako i tako je i bilo. Ja izađem jer nisam mogla da gledam šta radi od hljeba i tako je s vremenom počeo sam da jede, ja više nisam obraćala pažnju na njega kad smo za stolom a djete se opustilo i počelo da žvače i trpa sam.... Eh sad se toliko opusti da nekad pretjera ali snađe se... Probaj da ne pokazuješ pred R. da šiziš od toga što on ne žvače, kuliraj malo pa da vidiš njegove reakcije neće to preko noći ali s vremenom doće na svoje ..
|
|
|
|