Hanady RR -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (22.12.2011 11:55:05)
|
IZVORNA PORUKA: Emica_sa IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Emica_sa slijepo crijevo nemam,to sam operisala jos dok sam bila bebe.Ne znam sta da ti kazem boli me bas stomak,udara u leda,ali to bude bas ostra bol i jaka,imam nagon na povracanje i kasljem jer mi se povraca ali ne povratim,cesto od muke dobijem stolicu i sve iz sebe izbacim(izvini sto ja ovako,ali ne znam kako drugacije da ti objasnim)[sm=smiley13.gif] Nebih da pametujem,ali to se meni desava kad mi ode zeludac( kad se strunim),inace kako znam za sebe imam problem sa stomakom.Sad sam ga dovela u red,ne dizem tesko(osim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image])a on me slomi,jedem pomalo a cesto,i manje imam tih problema.Ako nekoga znas ko namjesta zeludac otiđi pa probaj. Ne znam salmy moze biti i to,ja sam kontala prvo da su neki problemi sa zuci,jer ne podnosim ni dosta hrane,mahunarke mi tesko padaju,jaja ne mogu nikako da probavim,citav dan mi se vracaju,a to sve traje ima jedno 6-7 mjeseci,prije nista[sm=smiley1.gif] A onda mi je jedna dr rekla da je moguce da imam cir,i da uradim gastroskopiju[sm=smiley1.gif] simptom žuči definitvno[sm=smiley13.gif] ja i sada pazim što jedem...jer toliki strah imama od jaja u tavi i sirnici da kad se sjetim bolova ja ih zaobiđem [sm=smiley36.gif] a kupus, grah , buraniju i grašak...dozirano i sebi na žitko stavljam....[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|