ladyblue RR -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (22.12.2011 22:46:48)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 A jest me mm ispi*dio u minuti...[sm=smiley35.gif] [sm=smiley35.gif] Hebem ti!!! On ce sa Lanom kako on hoce, njega ne placam i necu mu odredjivati kako ce i sta ce s njom?!?! Ako ne bude htjela spavati - ne mora, ako ne bude htjela jesti - ne mora, davat ce joj cucu, iako se ja borim 2 sedmice da je nema preko dana, osim kad spava....jer mi je pocela jesti... A Bog te vidio, zamalo da ga gadjam daljinskim....sekunda mi je falila.... Kazem jel ti to mene provociras, hoces da je ne ostavim kuci, jel to? Kaze nije, nego nece je tjerati ni na sta... A gledam kako cu mu plazmu kupiti, da mu ispunim zelju na svu situaciju i neJmanje posla...ccc....[sm=smiley35.gif] i ja bih poludila ali poslušaj me... prvo, ne kupuj plazmu, ko ga j*** drugo, pusti ti njega neka on radi sa Lanom šta hoće jer neće trajati dugo. neka je ne stavlja da spava pa kada mu postane nervozna onda će skontati da ipak treba da ide na spavanje. neka je ne tjera da jede i sljedeći put ćim se prehlai, nabij mu na nos da joj je pao imunitet jer ne jede. možda mu savjest proradi. a za cucu ti nemam savjet jer moja cucla prst.
|
|
|
|