teacher75 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (24.12.2011 11:33:17)
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Teacherko ako si trudna nisi bolesna ne daj boze. Imas zdravu trudnocu, zdrvau i pametnu djevojcicu koja je vec velika i uzivaj. Nema sad tm ovdje, ali nema ni kod tebe optimizma. ne kazem da je to pametno, da je to uredu, ali ja sam cijelu trudnocu prenosala Anu jer ona je kasno prohodala, pa i kad je prohodala nije bila stabilna, a imala je masala kilograma, mislim da je ona tada vise imala nego Lana sada, a ja pod dijagnozom preteceg spontanog pobacaja. I evo hvala Bogu dragom oboje zivi i zdravi, a i ja sa njima. Dan sada i od nas [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Nama tajo na putu, a mi cekamo tetku sa posla da dodje pa da odemo pokupovati poklone za novu, a sutra idem i kod dr pa hocu i njoj neku sitnicu za novu da uzmem. jelena, svako radi kako njemu odgovara i kako smatra da moze, nismo svi jednako jaki niti svi imamo jednaku volju nit smo svi jednako energicni. ja sam u prosloj trudnoci maltene trcala zadnjih mjeseci, nista mi nije bilo tesko a sad jedva hodam, promjena je ocigledna, ne pricam bezveze, da se ne umorim na poslu, jer se i tamo penjem jedva uz stepenice nakon svakog casa, mozda bih bila odmornija jer u prosloj trudnoci nisam radila vec od 7.mj, mogla spavati ujutro i uzivala, a i nisam imala 36 godina ko sada- da sam 10 godina mladja ili bar 5 vjerovatno bih imala vise energije (znam kakva sam prije bila i kakva sam sada- razlika neuporediva).svako zna svoje i koliko moze i nema potrebe za ubjedjivanjem
|
|
|
|