anidla -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (26.12.2011 12:44:34)
|
tajra, javi cim saznas, molim te.... i samo pitaj molim te tetku da li je ta magnetna zatvorenog ili otvorenog tipa? bubanj ili otvoreni krug......hvala ti! pocahontas....sama sebi predlozila, ali imam debel razlog zato....naime, prije 3 godine sam umirala od bolova, glavom od zid udarala....niko nije znao sta je....svi nalazi uredni, ultrazvuk, gastroskopija, sve 5! ast, alt i bilirubin odlicni (jetreni nalazi)..... na kraju me posalju na magnetnu rezonanasu i nadju mi kamen u jetri (zucni kanali) promjera 1 cm [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] operisala i super sve.... evo opet su poceli napadi, doduse zasada su manjeg intenziteta boli, ali krenulo je i sobzirom da sam sve vec prosla jednom, znam odprilike prepoznati bol.....a ovdje ti niko nece reci idi odmah radi magnet da sprijecimo patnju narednih godinu dana dok opet se ne otkrije sta je..... o tome se radi.... a glupava ispadam kad dodjem doktoru porodicne medicine i trazim mu uputnicu za magnet, pogleda me ko da sam im ubila nekog hebem im..... ja bih mogla naci stelu da to ubrzam, da ne cekam 3-4mjeseca ali mi samo treba uputnica, nista vise....ali ako ne moze, boze moj, ima privatnik, nekako cu se snaci....
|
|
|
|