Anoniman -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (28.12.2011 11:22:33)
|
IZVORNA PORUKA: bananica ma nije to bas tako, ja imam par ljudi koji redovno uzimaju u ikei, skoro pa sve, od djecijih soba, spavacih, itd., nakon 6 mjeseci je sve za smeca, uglavnom svako krecenje uzimaju i drugi namjestaj, al ne odustaju od ikea-e, iskljucivo zbog dizajna i noviteta ja imam par stvarcica koje su eto onako, nista specijalno,al sluze jos uvijek ukrasa i tih gluposti imam dosta i to moze proci pa daj mi namjesta tj. firmu koja danas nije takva ne mozes ocekivati od plocastog namjestaja tj. iverice sa ukrasnim furnirom da traje ko drvo..mi smo, nazalost, mnogo glup narod...imamo drvo koje izvozimo...imamo dizajnere koji su bez posla...a nemamo nikog pametnog da ulozi kapital i otvori fabriku. Recimo...sipad koristi iste masine koje je koristio prije 40 god....i ne misli mijenjati...iako su netom nakon rata dobili para i para...ne mozes ti praviti namjestaj i sare ko prije 30 god. i ocekivati da se to prodaje...pa se cudom cuditi sto ipak ne ide...sto niko nekupuje...mi smo uklet narod...svako se mijesa gdje mu nije mjesto...pa tako dodje sef koji ima ukus mrtvog seljacine i kaze dizajneru...nemoj to tako...nego 'vako...i tako nam je u svemu.
|
|
|
|