vjestica -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (30.12.2011 15:27:50)
|
megi sve sam joj probala dati za proliv, ali ništa od toga neće, samo pobaca (i jabuku, i rižu i čaj od šipurka) a samo bi dojila, hajd makar to, da nadoknadi tečnost a teti stalno govorim za tepanje, danas sam i mm rekla da joj i on kaže a snjom sam se posvađala jutros jer mi je počela pametovati šta da radim,a šta ne zbog proliva, još se na kraju i našla ko uvrijeđena, kaže dobro eto radi kako ti hoćeš, pa naravno da ću radiit kako ja hoću, moje je dijete [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] mm nisam puno zamjerila jer znam da iz brige za malu tako reaguje, (dali joj sirup za temperaturu i on bi sad obloge od sirćeta ili tako nekako, aja nisma za te onloge, pa se naljutio kako sam ja protiv narodne medicine, pa kako su se ljudi dosad liječili i sl, i od obloga je odustao kad mu je dr rekla da obloge djeluju smao lokalno, da nemaju uticaja na tjelesnu temperaturu, smao na lokalnu temperaturu,a mala se samo traumirala bezveze zbog hladnih obloga i plakala kad joj se približi sa istim)
|
|
|
|