RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

selebriti -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 13:10:40)

Moje dijete spava i mokra je ko čep [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Sinoć nam se probudila u 12, pa bila budna do skoro 2 [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif], jutros ustala u 7, pa se bila dobro pomamila, ... zijevala je čitavo jutro, ... da se ne preznojava od silnog jutrošnjeg skakanja [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Honey3 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 13:28:14)

dobar dan vam zelimo[sm=smiley1.gif]ne mozemo mi bez vas,svaki dan vas malo povirimo,ali se ne javljamo,sramota je li, mi u gostima,pa bi trbali na rr[sm=smiley36.gif]
mi smo dobro hvala Bogu i uzivamo,mogu vam reci da mi se plaho svidja ova Austrija,toliko da sam za tri dana dobila 2kg,to mi je rekord[sm=smiley36.gif]
zelim vam sve najbolje u Novoj,bolesnoj djecici zelim brzo ozdravljenje i ljubimo vas sve redom[sm=smiley31.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (1.1.2012 14:00:48)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Honey3 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 14:06:05)

Iman ova moja cura opet ima tvrdu stolicu,kako smo dosli ovdje uzas,sto je najgore ne smije kakiti,bas se boji,po nekoliko puta me odvede u kupatilo,da bi opet na kraju najcesce kaka zavrsila u gacama[sm=smiley13.gif]

koka i po -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 14:16:00)

dan..
sretna Nova godina i od nas....
moj S.i dalje pati od nekakenja+kasalj sto na sat[sm=smiley13.gif]....kaze doktorica alergijski jer su nalazi svi uredni....a on se "ugusi"...
skuhala sam dvije jabuke i dvije glavice crvenog luka...kako sad da mu to dajem?
jel postoji odredjena mjerica dnevno ili[sm=zmeden.gif]

koka i po -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 14:58:48)

IZVORNA PORUKA: koka i po

dan..
moj S.i dalje pati od nekakenja+kasalj sto na sat[sm=smiley13.gif]....kaze doktorica alergijski jer su nalazi svi uredni....a on se "ugusi"...
skuhala sam dvije jabuke i dvije glavice crvenog luka...kako sad da mu to dajem?

[sm=zmeden.gif]...ceskam se po glavi[sm=zmeden.gif]

Leena -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 15:11:20)

Sretna Nova, mile moje!

Mi smo proveli sinoc krasnu noc sa cetiri curice i moram ih pohvaliti, krasno su slusale[sm=smiley1.gif]

veeseelaa -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 15:46:42)

dan..
moj S.i dalje pati od nekakenja+kasalj sto na sat[sm=smiley13.gif] ....kaze doktorica alergijski jer su nalazi svi uredni....a on se "ugusi"...

[sm=zmeden.gif] ...ceskam se po glavi[sm=zmeden.gif]

ja bi davala kad god je malena htjela piti

koka i po -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 15:49:57)

konacno neko [sm=smiley29.gif]
hvala veselice....malo je mjera "preostra" pa se bojim da ne pretjeram.
uglavnom...hvala...[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

bebacha -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 15:53:12)

moji nekad znaju cjelu mjeru popit.nek pije koliko hoce

Visnja RR -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 15:53:28)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

dan..
moj S.i dalje pati od nekakenja+kasalj sto na sat[sm=smiley13.gif] ....kaze doktorica alergijski jer su nalazi svi uredni....a on se "ugusi"...

[sm=zmeden.gif] ...ceskam se po glavi[sm=zmeden.gif]

ja bi davala kad god je malena htjela piti

i ja sam davala svakih malo...a ono sto je Asjinom kaslju pomoglo je sirup PANATUS...

bebacha -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 15:57:29)

jel to samo na recept

Visnja RR -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 16:00:53)

ne...u slobodnoj prodaji u bilo kojoj apoteci...Ima i Panatus Forte ali taj nismo probali...
Prvo mi je za taj sirup rekla bebbe a onda sam pitala i pedijatricu i dala mi je zeleno svjetlo...

bebacha -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 16:11:15)

aha.hvala

Lady26 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 16:29:28)

Heelouuuuuuuu, mi rucali, Lana jos uvijek ruca [sm=smiley36.gif] od 15 do 4 [sm=smiley29.gif], al ja ne popustam [sm=smiley1.gif]

Noc je ispala neocekivano dobra, isli smo setati gradom (smrzli se k'o pingvini), dosli u pola 12 kuci, sa sveki se izljubili, poslije gledali pesme, komentarisali stajlinge pojedinih pjevaljki [sm=jezicek.gif], odgledali film i zaspali...spavali do pola 1 danas [sm=smiley9.gif]

Djecak od Amani je ipak zavrsio na hitnoj sinoc, upala frla i laringitis... [sm=smiley13.gif]

veeseelaa -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 17:08:43)

sretna nova godina, sve najbolje vam želim
ja sinoć sa mm i malenom bila kod brata, nedgje do 01:00 a poslije otišli kod muževog dobrog prijatelja.... e kad smo se tu zapili, malo vino, malo viski ....  helem u 4,30 došli doma
a poslije hmmm .... do jutranjih sati
ev spava mi se, ne mogu gledati, idem da zzzzz

rose -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 17:31:58)

napipala sm svojoj S gornju i donju desnu cetvorku...i to pipala da vidim ima li sta jer kod nje hvala Bogu nema nikakvih posebnih simptoma rasta zuba...mozda malo vise izvodi kad jede ili kao ovo par dana odbija da spava poslijepodne...al to je to...eto i kod nje krenule cetvorke [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

ladyblue RR -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 17:58:41)

rose, jesu baš izbile ili se spremaju da izbiju? blago vama pa se ne mučite kao mi....meni je rasta zuba na vrh glave!

rose -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 18:02:36)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

rose, jesu baš izbile ili se spremaju da izbiju? blago vama pa se ne mučite kao mi....meni je rasta zuba na vrh glave!

ma izbile tacno se osjeti vrh ostar...prvo sam donju napipala pa onda i gornju na istoj strani...malo se otimala pa nisam dobro popila lijevu

ladyblue RR -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 18:04:26)

kako vam zavidim. ja ludim od zuba. evo je sva se osula, po stomaku, leđima, licu...pa ima li išta da me zaobiđe?

rose -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 18:04:53)

ona i dalje ne pokazuje znake umora...oka nije sklopila danas...veceras joj je ranije spavanje

Anoniman -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 18:06:23)

Dan...vece...sta je vec[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Andrej i ja spavali od 13-17[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley3.gif[/image] haj sto sam ja...al mi nije jasno kako je on toliko izdrzao...elem...veceras ce nam biti dernek
Lady...pa kako je sad Amancek[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] bas mi je zao

rose -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 18:07:14)

kako vam zavidim. ja ludim od zuba. evo je sva se osula, po stomaku, leđima, licu...pa ima li išta da me zaobiđe?

ma ako nista znas da su zubi.. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Anoniman -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 18:09:43)

trodnevna[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ladyblue RR -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.1.2012 18:14:43)

IZVORNA PORUKA: dadada

trodnevna[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

i ja sam pomislila. ali pogledam desni, to je nabubrilo haotično. a znala se osuti i ranije od temperature. ma hajde, šta god da je - proći će. danas nije imala temperaturu ali eto ima proljev. ali nije strašan pa se nadam da neće dugo trajati.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  699 700 [701] 702 703   Sljedeća stranica >   >>