Lady26 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (5.1.2012 14:37:14)
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Lady i moj cuko ima AD i koristi kuterid G[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Kako Lana sa tatom? Kakva je sa jelom, dajes li joj jos beviplex? Cccc koja si [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] Dobri su si [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Voli Lana biti s njim ali ga i salta kako zeli...on jedva i povisi ton na nju a ne daj Boze da je pucne ili nesto...samo igra i za*ebancija.... Sinoc mi je rekao da ga hvata depresija [sm=smiley13.gif], da mu nije tesko sa Lanom ali ne moze u kuci biti zatvoren, da ga je "stid" reci ako ga ko pita sta radi : cuvam dijete.... I priznao mi je da trazi posao...sto nisam znala....odoh na temu situVacija [sm=jezicek.gif] Pije beviplex, ovo je druga kesica, s tim da je imala pauzu od nekoliko dana, imam jos jednu neotpakovanu kesicu kuci pa sam kontala da ispije obje i stati malo s tim...ne znam koliko se to dugo moze piti?! Evo npr ovih 10 dana kako sam ja bila kuci, masallah sve mi je jela sto sam kuhala, malo prilagodjeno njenim zeljama [sm=smiley1.gif], prvi zalogaj je ganjanje ali ostatak pojede sasvim ok... Supu naprosto obozava, svima nam ja izvadila i dok sam njenu hladila ona jela iz mog tanjira [sm=jezicek.gif], i kad sam joj pocela davati iz njene zdjele kaze : ajde bona daj mi [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|