Anoniman -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (6.1.2012 14:59:33)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 Jel vam rekla da max 3 dana to smijes koristiti? I to DO 3x na dan? Zavisi u koju svrhu se koristi, shodno tome se propisuje trajanje upotrebljavanja operila. Pocy zao mi je. Je li ono Ospen pio nedavno? Nama ospen nikad nije pomogao, tako da sada kad mi kazu ospen ja uvijek kazem daj sta drugo, jer uvijek posle njega drugi moramo antibiotik. isto tako Zinat nam je dobar ako je samo grlo upaljeno, ako je uho nista ne pomaze. Ani spala temp, ali nema sanse da spava. Izbacila mi zadnjih dana dnevni san, a ja ludim. Luka tek zaspao od jutros od pola sedam, ja vecinu spremila, nesta ok ispalo, nesto Boze nedaj, ali iskreno zaboli me, kome se svidja nek jede, kome se ne svidja ne mora, nek zaobidje. Tako volim Bozic, a Boze oprosti ove godine se nikako ne radujem, nema mi onog ushicenja kao svake godine, jos kako vidjeh temp jutros kod Ane raspolozenje mi je skroz klonulo. Cak sam se i sa mm posvadjala i "istjerala" ga iz kuce, ja se polomih kuvajuci, njih dvoje ne zna se ko je nervozniji, a on na skype sjeo sa mojim zetom pricati. Reko imas li ti sta posla vani, kao pa ja ostao u kuci da ti pomognem, reko dragi moj posto ti meni samo odmazes hajde ti idi radi sta imas najlakse mi sama.
|
|
|
|