Amani12 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (7.1.2012 16:42:30)
|
Drage moje,prvo,da vam cestitamo Novu godinu,sve najljepse od srca a najvise zdravlja. Sretan Bozic svima koji slave.[sm=smiley31.gif] Nadam se da ste nam svi dobro,da ima sto manje bolesne djecice,nema sanse da vas iscitam,pa ako moze rezime ,bila bih mnogo zahvalna.[sm=smiley1.gif] Kod nas je konacno od jucer krenulo nabolje hB. Slomljeni smo totalno. Cetiri dana temperatura nikad nije spala .od 38,5- 41. Moj djecak je to jako tesko podnosio,bunilo,buncanje,gledanje u jednu tacku. U hitnoj i na pedijatriji nam kazu : jedino sto vam mi mozemo pomoci je da zajedno s vama skidamo turu.[sm=smiley19.gif] Zamislite dvogodisnjaka koji cetiri dana nikako ne ustane iz kreveta,strasno [sm=smiley19.gif] Dijagnoza pad imuniteta koji nam je ionako los,jaka upala grla,'gadan' laringitis,rast petica i upaljene desni i na sve to pogorsanje AD-a. Sve simptome smo prosli:visoka tura,potpuna promuklost,jak kasalj,proljev,povracanje,smrcanje,svrbez,gubitak apetita. U jednom momentu sve troje smo plakali... Elem,nadam se da je ovo iza nas,bilo je bas iscrpljujuce i nevjerovatno stresno. Jedva cekam da moje Sunce ponovno bude veseo i razigran djecak.[sm=smiley27.gif] Uh,ja vam referat napisah... Hvala mojim drugaricama za sms poruke,poruke na fb i pp,divne ste i sretna sam jer vas imam.[sm=smiley27.gif] Ljubimo vas mnogo sve redom male i velike[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|