teacher75 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (8.1.2012 17:20:58)
|
IZVORNA PORUKA: leona81 mene M iznenadila danas, nakon jucerasnje epizode, bila kod moje mame zaspala tek u 16 20? navecer smo je jedva uspavali, tek u 00 zaspala, a ja moram uciti...jutros smo ustali u 8 30 i mm je izveo sat vremena, i u 12 legla, zaspala u 13 i spavala do 14 45, jela jutros puru za dorucak s jogurtom i pola banane, kasnije pola kasice hipp s jogurtom, poslije budjenja punu zdjelu supe sa mesom, povrcem i hljebom i sad jedan kolac, popila jutros caj i sad sok od grejpa, narandze i limuna...jos jucer ujutru popila kras express, ja pala na dupe? inace nikad ne pije nista s mlijekom. sta vi dajete djeci za dorucak? ja vise nemam ideja. jaja vise nece, cokolino joj ne dajem od epizode s bivsim vrticem jer se navukla skroz na njega i trazila ga za svaki obrok, ostaje nam da nesto namazemo, ili hrenovke, ustipci i pura...ne znam sta bih za veceru joj dala? evo, ja sam gore napisala, imaju samo 4 jela koja hoce za dorucak i to joj pravim naizmjenicno sigurno od kad je pocela jesti cvrstu hranu, nista drugo nece: griz ili pura na mlijeku sa umixanim mladim sirom, jaje-kajgana ili omlet i droba sa jajima (u zagrijano mlijeko dodam malo putera, udrobim hljeba i dodam jaje pa to jos jednu minutu mijesam dok se grije, i dodam isto mladog sira). ona meni nece nikakve mazalice i ne pije nikako mlijeko pa joj zato stalno pravim nesto na mlijeku
|
|
|
|