Aiša -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (10.1.2012 9:38:01)
|
Jutro, Vidim još bolesnih bebica......brzo ozdravljenje svima[sm=pikapoka1.gif] dubravka, i naš se budi tako po noći i nekako mu se rukice tresu, vrišti, kao da nešto sanja, jer svi su mu zubi izašli, pa nije to, jedva ga umirimo tada [sm=smiley13.gif] Znam da kažu da od zuba ne može biti temperatura i slično, ali nama kada je bila temperatura, poslije izašlo 5 zuba, i proljev pripisujem zubićima, vjerovatno imunitet oslabi, pa su podložniji virusima i bakterijama. Šta je to bilo sa Mjesečevom pratiljom? Jučer sam gledala na jednom portalu kako su u Hrasnom ženu napali psi....pa stvarno više je do granice strpljenja došlo, uvijek mi padne na um šta da budem sama sa A vani, a njih 5-6 ili više [sm=zmeden.gif] felix, Dženana, Jelena, za bebe i ozdravljenje [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Moj čim ustane pita "Kol'ko je sata?", kao da će mu se nešto promijeniti kada sazna koliko je sati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mi smo prošli evo tri dana bez sise, vidjet ćemo koliko će još trajati ova kriza sa odvikavanjem .
|
|
|
|