leona81 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (12.1.2012 23:31:24)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: leona81 nidje veze vesela i ti lupas ko martin po diviziji...ja sam cijeli zivot kod stomatologa i svi su mi zubi bili super dok odjednom nisu skontali da mi je trica mlijecni zub a odozgo krece stalni koji nema mjesta, jer niko od svih bajnih stomatologa ovdje i u hrvatskoj nije skontao da mi je to mlijecni? nidje veze...i nakon toga krece agonija, vadi osmice, i to zdrave, imala 2 operacije da ih izvade, pa stavljaj fiksni gore pa dole, pa nosila to godinu i po, i krece zajebancija zbog unistene cakline i sestica...a imam super kvalitet zuba, dakle njihova je greska...moja baba od 80 godina ima sve svoje zube, mama, tata, sestra, brat... aj ne se*i [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] i sama reče da je do stomatologa, nisu skužili da su trice mliječne? pa zar nisu tvoji znali da se nisu promjenile trice? ne kontam kod tebe je spektar svega I čemu operacija za osmice? nedostupne za izvadit il šta? moji ce trcat za mnom usred rata i gledati jesu li se trice promijenile ili ne? nismo razmisljali tada o mlijecnim i stalnim zubima, ali kad sam otisla na prvu kontrolu nekako je logicno da stomatolog to primijeti jer se skolovao za to...medjutim niko nista nije primjecivao, zubi bili ok, sve super, dok ja nisam napipala nesto sto je licilo na zub a bilo je iznad ostalih zuba...krenuo stalni, nije imao mjesta, izvadili mlijecni, stalni se nije spustio i vadjenje zdravih osmica...aparat se ne moze staviti dok je u procesu rast osmica...uglavnom da ne duljim, bolje ti je da ne znas, al ne pricaj o stvarima o kojima nemas pojma...
|
|
|
|