ladyblue RR -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (15.1.2012 20:32:05)
|
helouuuuuu, I'm back[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] danas se vratili oko 14h. gore vjetar hladan puhao pa N nije htjela da se igra u snijegu. petak i subotu je uživala. i što je najvažnije, jela je k'o sumanuta. pojela je preko vikenda hrane više od mene. k'o da sam u bunar bacala. kad god i šta god sam joj dala samo je jela i to sama otvara usta i govori daj, daj! ovo je definitivno super stvar. zrak je valjda iscrpi i ono igranje u snijegu pa samo jede. sad ćete reći da sam nemajka ali ja sam uredno ostavljala dijete da se samo uspava u sobi i dernečila 2 noći dok je ona sama u sobi spavala! u petak nikako nije mogla da se uspava jer sam ja bila u sobi i svako malo se dizala i govorila mama, mama. i skontam joj smetam. izađem fino iz sobe, zatvorim vrata i slušam. 10min ništa nisam čula, uđem u sobu ona spava snom pravednika. i ja siđem dole (bili neki tamburaši). obilazila je nekoliko puta, ona spava kako spava. ista stvar i sinoć. tako da sam utvrdila da s njom nije uopšte teško negdje otići jer isto spava kao i kod kuće. jedino je belaj ujutro kada se probudi pa se snađe trka po hotelu ali Bože moj, mala je još! selebriti, što se Denivit plus sirupa tiče, ne znam šta bih ti rekla. N je popila cijeli i ništa se nije desilo... Lady, felix, nadam se da će dječica brzo ozdraviti.
|
|
|
|