RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.8.2012 0:12:54)

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Eto, ako ništa radi finansija se ne smijemo udebljati, pa sve košta, a ja još i kuću pravim, ne smije biti nepotrebnih troškova[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ista sam [sm=smiley36.gif] i kod mene se kuca pravi,pa se ne isplati da se udebljam[sm=smiley36.gif]

mojbebac -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2012 9:35:52)

drage moje samo da se javim, ja evo na poslu, radim :) jos 15 - ak dana pa na zasluzeni GO.... kod mene standardno kg stoje 60 - 61, nema promjena ali pazim se poprilicno, ne treniram ovih dana, ali zato kad odem na go nastavljam :) pozzzz svim a do petka, kad je priprema za mjesecarenje!!!!

bambi7 -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 0:45:47)

Jao zeMske sto ste se usutile,haaaa?
Ramazan prosao hocemo li se vagati?
eto ja da prijavim 61 kg, iako sam se sladila i juce i danas, i baaaas uzivam jer svi primecuju da sam smrsala.
Ja jos bar 3 kg, da se docepam petice na vagi i vozdrica...

SdZ -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 9:16:33)

Ja od sutra, ako Bog da, startam s medicinskom dijetom. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 10:14:22)

IZVORNA PORUKA: SdZ

Ja od sutra, ako Bog da, startam s medicinskom dijetom. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Javljaj kako ide [sm=smiley1.gif], da probam i ja [sm=smiley36.gif]
Ne zvuci lose....mada ne volim kad me ogranicavaju kolicinom ali hajd [sm=smiley1.gif]

leona81 -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 10:27:31)

ja cu vam se pridruziti poslije nalaza, vadim sve u toku ove sedmice pa bumo vidjeli...izgleda da mi je Duki dokosurio

emma.L -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 10:33:47)

Ja postavih pitanje za zelenu kavu i ne dobih odgovor niokud, ali sam uzela Herbafast zelenu kavu u vrećicama i nakon dvije ture, sa 65kg na početku jutros na 61.9. Jedno pakiranje je za 15 dana i prva tura je čista drenaža i detoksikacija jer sam ja izgledala mršavije i osjećala se lakše, celulit se manje vidio a vaga nije baš pokazivala pomake, mada su svi primjećivali. U drugoj turi sam krenula mršati i svaki dan ima pomaka. Jedino što uz to radim je da ne jedem dvije večere nego završim s obrocima do 7 sati najdalje. Ali su mi obroci recimo 5 ćevapa i egipatska vanilija za desert, hahahah, dakle bez nekih velikih ograničenja. I valjda se žedni od ove kave pa se unosi dosta tečnosti.
Uglavnom, malo discipline, ova kava pomaže čini mi se.
Sad će netko reći da bi uz disciplinu išlo i bez nje. Istina je da bi, ali vjerujem da malo ubrzava proces ipak.
Kad je mjesečeva dijeta?

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 10:36:48)

IZVORNA PORUKA: leona81

ja cu vam se pridruziti poslije nalaza, vadim sve u toku ove sedmice pa bumo vidjeli...izgleda da mi je Duki dokosurio

[sm=smiley13.gif]
Nije valjda tako lose.... [sm=zmeden.gif]
Ja fkt nemam problema nikakvih [sm=zmeden.gif], samo na pocetku se slabo osjecam dok se organizam ne navikne poslije sve ok....
Javi kakvi su nalazi [sm=smiley13.gif]

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 10:37:35)

I koliko kosta to zadovoljstvo? [sm=smiley36.gif]

leona81 -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 10:49:01)

ja ne vjerujem u preparate za mrsavljenje jer da postoji preparat koji djeluje - ne bi uopste bilo debelih zar ne? mislim da se za liniju mora potruditi fakat...

@lady ma lose je, konstantan umor, koza sve losija, kosa - opada u pramenovima nakon svakog cesljanja, ne moze se vise podnijeti...mene je sredio porod pa dojenje pa onda jos i dukan...sumnjaju na anemiju ili hormone pa eto kad uradim sve znat cemo

veeseelaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 11:06:41)

ja se uopće ne bi igrala s  tim dijetama
mislim ok mi je umanjiti količinu obroka i vježbati, sasvim dovoljno
leona nadam se da će biti sve ok

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 11:07:19)

IZVORNA PORUKA: emma.L

Ja postavih pitanje za zelenu kavu i ne dobih odgovor niokud, ali sam uzela Herbafast zelenu kavu u vrećicama i nakon dvije ture, sa 65kg na početku jutros na 61.9. Jedno pakiranje je za 15 dana i prva tura je čista drenaža i detoksikacija jer sam ja izgledala mršavije i osjećala se lakše, celulit se manje vidio a vaga nije baš pokazivala pomake, mada su svi primjećivali. U drugoj turi sam krenula mršati i svaki dan ima pomaka. Jedino što uz to radim je da ne jedem dvije večere nego završim s obrocima do 7 sati najdalje. Ali su mi obroci recimo 5 ćevapa i egipatska vanilija za desert, hahahah, dakle bez nekih velikih ograničenja. I valjda se žedni od ove kave pa se unosi dosta tečnosti.
Uglavnom, malo discipline, ova kava pomaže čini mi se.
Sad će netko reći da bi uz disciplinu išlo i bez nje. Istina je da bi, ali vjerujem da malo ubrzava proces ipak.
Kad je mjesečeva dijeta?

evo samo da kazem da sam ja prosle godine popila 3 kutije zelene kafe ...ni grama nisam izgubila...nisam se pridrzavala nicega jer reklama kaze jedete sve a mrsate ...aha sta ima [sm=smiley36.gif]
sve je stvar u samokontroli i ispravnosti jelovnika a svi preparati su samo bacanje novca ...moje misljenje naravno

leona81 -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 11:09:11)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

meni to nije pomoglo, trebalo mi je nesto drasticno, trenirala sam sa trenerom mjesecima i nikakvog napretka do Dukana...ali izgleda da te visokoproteinske dijete znaju tako da uticu na kosu
a mozda i nije to nego anemija...znat cemo uskoro, nastavak slijedi

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 11:13:14)

pricale smo o kosi...Dukan nam je dohakao... ali kako ona lady ima onako lijepu ksu a dukanka nad dukankama [sm=smiley1.gif]
ili se to poklopi vise faktora ....

veeseelaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 11:16:44)

meni to nije pomoglo, trebalo mi je nesto drasticno, trenirala sam sa trenerom mjesecima i nikakvog napretka do Dukana...ali izgleda da te visokoproteinske dijete znaju tako da uticu na kosu

stvarno mi je žao [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
nekako mi nije jasno da se uz manju porciju i trening ne može smršati, izuzev ako su med.razlozi u pitanju

Višnja ne bi znala odgovor, al znam dosta djevojaka koje se nakon dijete žale na opadanje kose [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

leona81 -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 11:17:20)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

pricale smo o kosi...Dukan nam je dohakao... ali kako ona lady ima onako lijepu ksu a dukanka nad dukankama [sm=smiley1.gif]
ili se to poklopi vise faktora ....

meni je opadala kosa i prije Dukana ali mislim da je Dukan samo pospjesio ovo opadanje od pocetka godine- koje se samo povecava bez obzira na vitamine, tretmane i sampone...al nesto kontam ako mi je krvna slika losa to je bas cudno jer bas jedem meso u velikim kolicinama a prije nisam nikako

leona81 -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 11:18:35)

stvarno mi je žao [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
nekako mi nije jasno da se uz manju porciju i trening ne može smršati, izuzev ako su med.razlozi u pitanju

Višnja ne bi znala odgovor, al znam dosta djevojaka koje se nakon dijete žale na opadanje kose [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

pa i jesu med,razlozi - vjerovatno je visok prolaktin bio, ja sam pocela trenirati dok sam jos dojila...pa i nakon dojenja je bio visok, a ja sam i dalje trenirala bez ikakvog pomaka - osjecala sam se bolje ali nisam mrsala...

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (21.8.2012 14:57:36)

[Sadržaj poruke je obrisan]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 16:20:48)

[sm=smiley20.gif] Iman83, i meni je uvijek bilo teže održavati kilažu nego smršati, za sad se držim na 56-ali sutra je šljemenska(pokrivanje kuće), ničemu neću moći odoljeti pa me u ponedjeljak sigurno čeka plusić, ali ne žalim ni malo............[sm=smiley17.gif][sm=smiley31.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 17:32:16)

[sm=bravo.gif] za manjkove, ja mogu samo plus prijaviti, kod mene nikad nema manjaka za ramazan [sm=smiley1.gif]
Ja nastavljam s rezimom od septembra, sad sam na odmoru [sm=smiley1.gif] vjerovatno cu poceti i trenirati.

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (21.8.2012 17:41:01)

Lejla Ka -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 21:19:18)

I kod mene nešto manjka za Ramazan, čudo pravo. Krećem sa 65,7kg u nove pobjede do 62kg!

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 22:42:05)

Da je samo radi kadaifa dobro bi bilo, već i čokolade, kolaci i dr... Uh valja sad zapeti opet [sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (21.8.2012 22:46:19)

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.8.2012 22:52:17)

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: canim

Da je samo radi kadaifa dobro bi bilo, već i čokolade, kolaci i dr... Uh valja sad zapeti opet [sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif]

Ja samo znam da si mi ko nikad ušmigala kadaifom ovog ramazana.
Ostao mi 'AH' na njemu[sm=smiley36.gif]

Ima recept pa pravi, taman to sto si izgubila kila da vratis pa da se opet druzimo na ovoj temi [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>